Ана де Армас и нейният специален подарък за рождения ден на Бен Афлек

Звездата от "Вади ножовете" е изненадала любимия си мъж с нов мотоциклет и matching каски за двамата.

Димитър Андонов 18 август 2020

Не знам за вас, но в моите очи Ана де Армас и Бен Афлек ще останат един от символите на социалната изолация, с която се сблъскахме в началото на годината. Двойката непрекъснато демонстрираше любовта помежду си с романтични снимки в социалните мрежи, и, изглежда, нещата между тях са повече от сериозни.

През уикенда двойката отпразнува 48-ия рожден ден на Афлек, а специално за празника, неговата любима го е изненадала с мотоциклет BMW и matching каски за двамата. 

https://www.instagram.com/p/CD90HK3Dyan/

На снимките, уловени от любопитни папараци, де Армас и Афлек са видени заедно със зелените каски, а актрисата от "Вади ножовете" прави мирни знаци с ръцете си към папараците, които следят всяка тяхна крачка. Малко след това Ана сподели и черно-бяло селфи, с което поздрави любимия си мъж за празника.

Работата върху предстоящия трилър "Deep Water" среща двамата актьори в края на миналата година, а всички на снимачната площадка разкриват, че химията помежду им е била моментална. "Бен винаги изглеждаше много спокоен и щастлив около Ана, но по това време нямаше признаци на романтика. Той беше много съсредоточен върху създаването на фантастичен филм." 

По време на социалната изолация двамата често разхождаха кучетата си и дори използваха времето, за да може кубинската актриса да се запознае с децата на Афлек. Това, разбира се, само няколко седмици, след като източници, близки до горещото холивудско дуо, коментираха, че Дженифър Гарнър не иска децата да се запознават с Ана, преди връзката с баща им да е достатъчно сериозна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X