Цветно, слънчево и ефирно лято с Ана де Армас

Бъдещето момиче на Бонд позира за испанския бранд El Corte Ingles и ни пренеся в топлото, безгрижно и слънчево лято.

Иконичният испански бранд El Corte Ingles се е спрял на невероятната Ана де Армас за лице на пролетно-лятната си кампания. Актрисата позира за редица свежи кадри, заснети от Ван Мосевелде, които допринасят за свежото ни настроение днес и са готови да ни пренесат в топлото, безгрижно и слънчево лято.

Бъдещото момиче на Бонд, което в момента е до Бен Афлек, демонстрира рокли със свободни кройки, флорални принтове и изчистени модели и силуети, които са подходящи както за уикенд бягство, така и за улиците на големия град, по които скоро ще вървим за неделния брънч с приятели. Ана очарова със семпла прическа и изчистен грим, които допълват непретенциозното излъчване на рекламната кампания.

Актрисата, към която всички обърнаха погледи напоследък, признава, че не е свикнала с холивудската суета и дизайнерските дрехи, тъй като те не са били част от живота ѝ доскоро, но въпреки това, е щастлива от сегашната реалност, в която животът ѝ се помещава. Ако глобалната ситуация се промени в по-добра посока занапред, до края на годината ще видим Ана рамо до рамо с Даниел Крейг в последния му филм за Джеймс Бонд, както и в трилъра "Deep Water", на снимачната площадка на който, се запознава с Бен Афлек. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA