Дженифър Гарнър не иска Бен Афлек да запознава децата с Ана де Армас

Макар да са заедно само от месец, актьорът е готов да представи Ана де Армас на децата си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 април 2020

Неотдавна обявихме Бен Афлек и Ана де Армас за новата ни любима звездна двойка. Очевидно химията между двамата актьори е доста силна, но все още не сме сигурни дали е заради звездния им статут или просто защото наистина изглеждат като създадени един за друг. Факт е обаче, че флуидите летят измежду многобройните кадри, с които папараците, следящи двойката, ни заливат. Не знаем за вас, но усещаме, че Бен и Ана сякаш са заедно от поне 75 години, а истината е, че Афлек и звездата от „Вади ножовете" излизат само … от месец.

Имайки предвид склонността на известните личности да прибързват с важните решения, това е напълно достатъчно време да скочат в брак или пък да обявят човека до себе си за най-голямата любов, която някога е съществувала на тази земя, докато всички останали се чудят как изобщо да се обвържат с някого за месец. Още от запознанството си на снимачната площадка на трилъра „Deep River", който очакваме по-късно тази година, химията между двамата актьори е очевидна, но това не попречи на много хора да отправят обвинения, че това е евтин PR трик, с който да промотират новия си филм. Сигурни сме обаче, че той, така или иначе, ще получи достатъчно внимание. Връзката им, от своя страна, изглежда да се развива доста бързо и, честно казано, не сме изненадани.

бен афлек

Според източник, близък до семейството, Бен е готов да запознае Ана с трите си деца – Вайълет, Серафина и Самюъл, които има от брака си с Дженифър Гарнър. Актрисата обаче смята, че идеята децата да се запознават с де Армас в момента все още не е никак добра, тъй като отношенията ѝ с баща им са сравнително пресни. Джен и Бен работят заедно върху отглеждането на децата си и разкриват, че вземат предвид взаимните си чувства по всеки един от важните въпроси. „Бен разбира ситуацията и каза, че ще работи с Дженифър, за да подготви децата за срещата с Ана".  

бен афлек и дженифър гарнър

Въпреки развода и цялото медийно внимание, насочено към двете холивудски звезди около развода им, който бе финализиран през есента на 2018 година, Дженифър признава, че приема Бен за близък приятел, добър баща на децата и го уважава безкрайно. „Тя е щастлива в собствения си живот, но подкрепя него и е щастлива за връзката му." Само преди малко повече от месец Афлек сподели в интервю за The New York Times, че разводът му с Дженифър е най-голямата грешка в живота му. "Най-голямото съжаление в живота ми е този развод. Със сигурност съм правил неща, за които съжалявам. Със сигурност съм допускал грешки. Трябва да научим нещо от тях, за да се опитаме да продължим напред." Очевидно Афлек вече гледа към бъдещето, в което е и звездата от предстоящия 25-и филм за Джеймс Бонд.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA