Най-голямата грешка на Бен Афлек

"Иска ми се да не се беше случвало. Наистина ми се иска да не е в интернет, за да го виждат децата ми."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2020

Очертава се 2020-а да е голяма година за Бен Афлек. Актьорът има пред себе си цели четири филма, които трябва да се появят на голям екран през следващите 10 месеца. Въпреки успеха си в професионален план, Афлек споделя, че все още изпитва доза разочарование от личния си живот и признава, че проблемите му с алкохолизма са сложили край на връзката с вече бившата му съпруга Дженифър Гарнър. Именно това е и моментът, на който той гледа с най-голямо съжаление, правейки равносметка на миналото си.

745

"Най-голямото съжаление в живота ми е този развод ", казва той пред The New York Times, "Със сигурност съм допускал грешки. Със сигурност съм правил неща, за които съжалявам. Трябва да научите нещо от тях, за да се опитате да продължите напред." Афлек признава още, че редовно е посещавал рехабилитация между 2001 и 2017 г., но това не е успяло да спаси брака му с актрисата, който приключва през 2018-а след 13 години съвместен живот. "Иска ми се да не се беше случвало. Наистина ми се иска цялото нещо да не е в интернет, за да го виждат децата ми. Джен и аз направихме всичко възможно, за да се обърнем към тях и да бъдем максимално честни."

Въпреки всичко, което се е случило между тях, двамата все още често могат да бъдат забелязани в компанията на децата си, в името на които, запазват добрите си отношения, а това със сигурност не е лесна задача.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA