Ана де Армас вече се е запознала с децата на Бен Афлек

Бившият съпруг на Дженифър Гарнър е представил бъдещето момиче на Бонд на децата си.

Снимките на предстоящия трилър "Deep Water" срещат Бен Афлек и Ана де Армас още в края на миналата година, а работещите по продукцията разкриват, че химията помежду им е била моментална. "Бен винаги изглеждаше много спокоен и щастлив около Ана, но по това време нямаше признаци на романтика. Той беше много съсредоточен върху създаването на фантастичен филм." 

бен ана

Няколко месеца по-късно, двамата се превърнаха в една от любимите звездни двойки, потвърждавайки неписаното правило, че ако дадени слухове циркулират повече от две седмици във въздуха из Холивуд, информацията почти винаги е истина. Неоспорим факт е, че флуидите между тях летят измежду многобройните кадри, с които папараците, следящи двойката, ни заливат непрекъснато. Не знаем за вас, но ние сме с усещането, че Бен и Ана сякаш са заедно от поне 75 години, а истината е, че Афлек и звездата от „Вади ножовете" излизат само от няколко месеца.

бен ана

Въпреки това, двамата вече са направили огромна стъпка в отношенията си, тъй като Афлек е запознал бъдещето момиче на Бонд с дъщерите си Вайълет и Серафина, както и с 8-годишния си син Сам. През уикенда двойката бе заснета да разхожда децата и кучетата си около квартала им в Лос Анджелис. Това се случва само няколко седмици, след като източници, близки до горещото холивудско дуо, коментираха, че Дженифър Гарнър не иска децата да се запознават с Ана, преди връзката с баща им да е достатъчно сериозна.

457

Приятели на Ана и Бен коментират, че двамата са много щастливи заедно и са под социална изолация в дома си още от март. "Изглежда, че се забавляват чудесно заедно. Поръчват храна и напускат къщата само за разходки из квартала с кучетата си. Бен изглежда невероятно щастлив, а Ана винаги носи огромна усмивка със себе си." Какво друго, освен да им пожелаем още толкова щастие?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA