Пенелопе Крус: "Това е едно от най-трудните неща, когато имаш деца"

Испанската актриса споделя най-добрият съвет, който е получавала.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 септември 2020

Макар че подбира ролите си много внимателно и невинаги говори за всичко в личния си живот, Пенелопе Крус има няколко тайни, които винаги е готова да сподели с верните си почитатели. Преди време обърнахме внимание на нещата, които ѝ помагат да изглежда страхотно, а сега откриваме и най-добрият съвет, който тя е получавала.

https://www.instagram.com/p/CEY_d3WHJlq/

"Не съм сигурна какъв е, но определено идва от майка ми. Може би това е съветът: Имайте добри отношения с майка си. Ако можете да имате това, значи сте големи късметлии", споделя испанската актриса, на чиято работа трудно можеш да не се възхитиш.

57

Точно това се опитва да направи Крус с двете си деца - шестгодишната Луна и деветгодишния Лео, които има от брака си с Хавиер Бардем, умело балансирайки личния с професионалния живот. "Не съм толкова добра в това, защото по природа съм много възпитателен човек. Трябва да си напомням да отделям време и за себе си. Това не е нещо, което ми идва естествено, но работя по въпроса."

https://www.instagram.com/p/B_mtYjunmB8/

"Ако нямам поне седем часа сън, определено не съм себе си", споделя още Крус в скорошно интервю. "Това е едно от най-трудните неща, когато имаш деца - трябва да се събуждаш рано. Вечер си казвам - да излезем ли навън или да си легнем. Ако излезем, как ще се чувствам утре сутрин? Предпочитам да дам приоритет на останалите, за да мога да съм фокусирана върху себе си по-късно."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA