ИГРА: Спечелете страхотни награди от филма "Мулан"

Легендата за Мулан оживява в кината от 11 септември. GRAZIA отбелязва премиерата със страхотни награди!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2020

Този септември в българските кина ще можем да се насладим подобаващо на дългоочакваната игрална версия на легендата за Мулан, разказана с епичен размах от режисьорката Ники Каро. Забележителните декори и костюми, впечатляващите екшън сцени, колоритните герои и драматичната история на изключителната Мулан предлагат незабравимо изживяване, каквото само големият екран може да предложи.

Вдъхновен от древната китайска поема „Баладата за Мулан" и едноименната емблематична анимационна приказка на Дисни от 1998 г., "Мулан" разказва историята на младата и непримирима Хуа Мулан, която, за да защити честта на семейството и народа си, заблуждава всички, че е мъж и самоотвержено влиза в битка със завоевателите на Китай, превръщайки се в легендарен воин.

Трансформацията на Мулан пленява вниманието и въображението едновременно със своята интимност и мащаби, а темите и посланията, които тя олицетворява, вдъхновяват малки и големи, и доказват, че няма невъзможни неща.

5

Станете част от легендата за "Мулан" от 11 септември само в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

За да отбележим подобаващо премиерата на "Мулан", ние от GRAZIA обединихме сили със страхотните Форум Филм България, за да раздадем четири луксозни брандирани награди от лентата, а именно раница, ветрило, чанта и тефтер на четирима от вас. 

562

Ако желаете да се включите, достатъчно е да откриете поста с играта, закачен в официалната ни Facebook страница и в коментарите да оставите правилен отговор на въпроса:

Как е пълното име на Мулан в едноименния игрален филм на Дисни? 

а) Мулан Цяо   б) Миа Мулан   в) Хуа Мулан

Играта продължава от 10.09 до 17.09 включително. На 18 септември на случаен принцип ще изтеглим четирима от вас, които ще получат страхотните награди. Големите победители ще бъдат обявени както тук, така и в официалната ни Facebook страница. Късмет!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA