"Жена на годината" 2020: ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!

Отново дойде време да наградим жените, които ни вдъхновиха през изминалите 12 месеца. Подкрепете вашите фаворитки още сега!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2020

Дойде онова време от годината, което по традиция екипът на GRAZIA свързва с "Жена на годината". Повече от щастливи сме да обявим, че за 15-и пореден път ще подкрепим развитието и успеха на дамите в обществото ни, като се надяваме, че и вие ще ни помогнете да го направим.

Тази година аплодираме бурно общо 45 дами в 9 различни категории - всяка една от тях доказала, че успехът, смисълът и работата могат да се случат и в новото странно време, в което живеем.

Темата, която избрахме е особено подходяща в контекста на всичко, което се случи през последните няколко месеца - "Машина на времето". Именно с нея се надяваме да ви пренесем на пътуване в пространството, където всичко е по-приятно, по-успешно и по-вълнуващо.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИТЕ ФАВОРИТКИ ТУК!

woty

В категория "Интернет" място намират любимите ни момичета, които правят онлайн пространството много по-приятно, красиво и най-вече смислено - Алис Симеонова, Андреа Банда Банда, Евгения Джаферович и Полина Билоконна. 

Сред претендентките в категория "Модели" са онези лица, които вече сте виждали на страниците на списанието, както и на подиумите на някои от най-големите световни модни брандове - Виктория Димитрова, Евелин Малезанова, Кристин Илиева и Розмари Тишер.

Категория "Дизайнери" пък е пълна с дами, за които модата е начин на изразяване и възможност за придаване на смисъл на стила. Там ще откриете Божидара Йонова, Теодора Лозанова, както и креативните дуети на Димка Шаламанова и Алисия и този на Сандра и Карла Клинчеви.

woty

Дамите в категория "Актриси" спират дъха ни с невероятните си превъплъщения на големия екран и театралната сцена. Валентина Каролева, Доля Гавански, Мартина Апостолова и София Бобчева определено са фаворитките ни за изминалите 12 месеца. Подкрепете вашата!

Нежните гласове в категория "Музика" напълно заслужено пък принадлежат на Дара Екимова, ALMA, Мила Роберт и Поли Генова, които само с музиката си успяват да ни пренесат в други измерения, където всичко е по-спокойно и красиво. 

И този път ще наградим някоя от нашите талантливи колежки измежду номинираните в категория "Медии". Там своят глас може да дадете за Александра Гюзелева, Десислава Стоянова, Диана Алексиева или Левена Лазарова и Косара Чигирева.

woty

След като тази година се оказа всичко друго, но не и предвидима, решихме да посветим бизнес категорията си на онези жени, които доказаха, че нищо не може да ги спре по пътя към големия успех. В категория "Бизнес по време на пандемия" ще откриете Ани Валентинова, Мими Ненкова и Мая Топчиева, Светла Карабаджакова и Стефани и Маргарита Христови.

Социалната ни категория "Общество" винаги посвещаваме на онези дами, които не само са успешни в своето поле на изява, но и влагат мисъл за останалите във всяка своя крачка. Такива са Албена Александрова, Биляна Гаджева и Стефка Стоименова, Виктория Радославова, Десислава Олованова, Сибина Григорова и Кръстина Стефанова, както и Десислава Янкова.

Специалната ни категория #FOLLOWMYSELF, която представяме съвместно с FashionDays.bg е за онези дами, винаги преследващи страстта и истинското си Аз. Антония Йорданова, Галена, Глория Петкова и Мария Силвестър са красивите, стилни и непокорни жени, 100% себе си.

57

ГЛАСУВАЙТЕ НА WOTY.GRAZIAONLINE.BG!

Специални благодарности на нашите партньори от Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafé Dolce Gusto и Boutique Collection by Domaine Boyar.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA