"Жена на годината" 2020: Подкрепете вашите любими актриси!

Те са очарователни, страшно талантливи и... претендентки в една от най-оспорваните категории за "Жена на годината".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 ноември 2020

След броени дни предстои да връчим наградите ни "Жена на годината" за 15-и пореден път... Изключително щастливи от този факт, с нашата "Машина на времето" ще отличим онези жени, които не спират да ни вдъхновяват със своята работа във всеки един момент.

Дамите в категория "Актриси" го правят с невероятните си превъплъщения както на големия екран, така и на театралната сцена. Именно поради тази причина те определено заслужават вашия глас, който може да дадете още сега на WOTY.GRAZIAONLINE.BG. Ние с Nescafé Dolce Gusto ще наградим вашата фаворитка!

Сред номинираните тази година ще откриете талантливата Валентина Каролева, която забележително изигра майка си и успя да предаде нейната история за надеждата, паденията и възходите на духа. Следващата претендентка за статуетката е очарователната Доля Гавански, благодарение на която имаме изключително интернационално присъствие в тазгодишните номинации.

Другите фаворитки за наградата са Мартина Апостолова, която светкавично привлече погледите на филмовите критици не само у нас, но и по света, а и се превърна в страхотна корица на GRAZIA в края на миналата година. За финал имаме страхотната София Бобчева, която винаги ни очарова със своята усмивка и забележително чувство за хумор. Как да не сме влюбени във всяка една от тях!

68

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИТЕ ФАВОРИТКИ НА WOTY.GRAZIAONLINE.BG

Специални благодарности на нашите партньори от Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafé Dolce Gusto и Boutique Collection by Domaine Boyar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA