"Жена на годината" 2020: Подкрепете вашите любими актриси!

Те са очарователни, страшно талантливи и... претендентки в една от най-оспорваните категории за "Жена на годината".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 ноември 2020

След броени дни предстои да връчим наградите ни "Жена на годината" за 15-и пореден път... Изключително щастливи от този факт, с нашата "Машина на времето" ще отличим онези жени, които не спират да ни вдъхновяват със своята работа във всеки един момент.

Дамите в категория "Актриси" го правят с невероятните си превъплъщения както на големия екран, така и на театралната сцена. Именно поради тази причина те определено заслужават вашия глас, който може да дадете още сега на WOTY.GRAZIAONLINE.BG. Ние с Nescafé Dolce Gusto ще наградим вашата фаворитка!

Сред номинираните тази година ще откриете талантливата Валентина Каролева, която забележително изигра майка си и успя да предаде нейната история за надеждата, паденията и възходите на духа. Следващата претендентка за статуетката е очарователната Доля Гавански, благодарение на която имаме изключително интернационално присъствие в тазгодишните номинации.

Другите фаворитки за наградата са Мартина Апостолова, която светкавично привлече погледите на филмовите критици не само у нас, но и по света, а и се превърна в страхотна корица на GRAZIA в края на миналата година. За финал имаме страхотната София Бобчева, която винаги ни очарова със своята усмивка и забележително чувство за хумор. Как да не сме влюбени във всяка една от тях!

"Жена на годината" 2020: Подкрепете вашите любими актриси!

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИТЕ ФАВОРИТКИ НА WOTY.GRAZIAONLINE.BG

Специални благодарности на нашите партньори от Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafé Dolce Gusto и Boutique Collection by Domaine Boyar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA