"Жена на годината" 2020: Гласувайте за любимите си дизайнери

Ако и вие вярвате, че модата е категоричният начин да изразите себе си, със сигурност имате фаворит измежду номинираните дами.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 ноември 2020

Готови сме за 15-и пореден път да връчим статуетките "Жена на годината"! Въпреки всичко, с което се сблъскахме тази година, нашата "Машина на времето" ще отличи и онези от тях, които не спряха да ни вдъхновяват със своята работа и доказаха, че модата е начин на изразяване, при това такъв, който ни кара да се чувстваме уверени, красиви и силни.

Дамите в категория "Дизайнери" са абсолютно олицетворение на нашата интерпретация, затова сме убедени, че имате фаворит, който можете да подкрепите с гласа си на WOTY.GRAZIAONLINE.BG, а ние с Boutique Collection by Domaine Boyar обещаваме да ги наградим след броени дни.

Божидара Йонова е лицето зад street wear бранда SQUARE.SSWS, чието име носи вдъхновение от силата на слънцето, морето, вятъра и планината. Именно защото Божидара носи цялото това усещане в себе си, тя е и сред номинираните ни. Компания ѝ прави очарователната Теодора Лозанова, която няма как да не свържете с моделите на BOGDAR, попаднали в селекцията на Vogue, Elle, L’Officiel, Schon, Marie Claire и още от най-големите световни издания. 

Сред лицата в категория "Дизайнери" има и два креативни дуета, които просто няма как да подминем и да не удостоим с номинация. Димка Шаламанова и Алисия създават онова, което толкова ни липсваше на родната модна сцена – удобен и секси бранд на достъпни цени. Моделите с етикет ALICE&EVIS са отражение на динамиката в живота ни и именно затова попадат сред номинираните в "Жена на годината" 2020. Двете изключително харизматични и талантливи сестри Сандра и Карла Клинчеви също са част от нашата селекция с дизайнерския си бранд MORÉ NOIR, който смесва умело блясъка с устойчивостта и с прецизната изработка. Именно те дават перфектната дефиниция за това какво е нежна сила!

57

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИТЕ ФАВОРИТКИ НА WOTY.GRAZIAONLINE.BG

Специални благодарности на нашите партньори от Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafé Dolce Gusto и Boutique Collection by Domaine Boyar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA