"Жена на годината" 2020: Бизнес по време на пандемия

Представяме ви дамите, които доказаха, че нищо не може да ги спре по пътя към големия успех.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 ноември 2020

След като тази година се оказа всичко друго, но не и лесно предвидима, решихме да посветим бизнес категорията си в "Жена на годината" на онези дами, които доказаха, че нищо не може да ги спре по пътя към големия успех. 15-ото ни издание, вдъхновено от темата "Машина на времето" ще отличи бизнесите, справили се с абсолютна сила и предприемачески нюх, дори в условията на пандемията.

Ето ги и номинираните...

Ани Валентинова е вдъхновител и CEO на първата верига за бизнес клас салони за красота у нас Inspire. Със своя над 15-годишен опит в публичните комуникации, тя определено успя да издигне грижата за косата на следващото ниво.

Мими Ненкова и Мая Топчиева, по-известни като сестрите Alessa, започват бизнеса си преди 8 години само с 19 долара, а днес могат да се похвалят с потребители в 26 държави, 2 милиона последователи в социалните мрежи, както и признание от гиганта Facebook, описващ прогреса им като „История на успеха".

57

Абсолютната си страст към виното Светла Карабаджакова успява да превърне в безкрайно успешен бизнес. Благодарение на нея имаме шанса да опитаме някои от най-страхотните вина в света, които самата тя описва като продължителна наслада, изживявана отново и отново.

Стефани и Маргарита Христови са сестрите, които владеят света на изисканата храна и гарантирано могат да направят живота ни по-вкусен. Двете категорично доказаха, че дори в непредвидими времена, качествената услуга намира път да се развива и да поддържа стандарт.

57

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИТЕ ФАВОРИТКИ НА WOTY.GRAZIAONLINE.BG

Специални благодарности на нашите партньори от Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafé Dolce Gusto и Boutique Collection by Domaine Boyar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA