Кой е сериалът на 2020-а, който може ви донесе супер награда?

Филмите, музиката, мобилните приложения, игрите… всички те са част от нашия живот, понякога неизменна. Но кои са най-добрите сред тях?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 ноември 2020

Краят на 2020-а наближава с пълна сила и е време за деветото издание на годишната класация на списание HiComm за най-добро развлекателно съдържание – ECA 2020. Игра, Сериал, Мобилен софтуер, Филм и Песен на годината са само част от 11-те категории, в които публиката може да даде своя глас, а един от участвалите да спечели голямата награда – 55-инчовия телевизор OLED805, осигурен от Philips. През тази година за първи път в класацията влиза и нов сегмент – Подкаст на годината, в която конкуренцията се очертава да бъде оспорвана.

Кой филм е по-запомнящ се – Tenet или Bad Boys for Life, или пък някое от другите предложения, подбрани от екипа на HiComm, заслужава първото място? Кой претендент за „Оскар" се е харесал най-много на публиката – Hamilton, Nomadland или One Night In Miami? Коя песен е звучала най-често през 2020: Papi Hans – „Стига", Stop the Schizo – Firecrackers или Mila Robert – „Всичко рязко светва"? Ще разберем в края на ноември на glasuvai.hicomm.bg.

Традиционно най-оспорваната категория в класацията е тази на сериалите. Екипът на HiComm е номинирал девет силни предложения, между които Raised By Wolves, Mandalorian, Upload, Devs, The Boys. Номинациите и в другите категории също са наистина интересни – в Подкаст са включени някои от най-силните издания в родната подкаст сцена, между които Говори Интернет, Ratio и Свръхчовекът с Георги Ненов. В Мобилен софтуер ще откриете полезни приложения като българското Ucha.se, Plex и PicsArt Photo Studio.

Не е пропуснато и българското кино, като тази година в класацията влизат няколко много силни български ленти, между които „Диви и щастливи", „Котка в стената" и „18% сиво". Екипът на HiComm е помислил и за геймърите, като тази година гейм заглавията са разпределени в две категории – Мобилни и Видеоигри, а тук ще видим силни претенденти като The Last Of Us Part 2, DOOM Eternal, Ghost оf Tsushima и мобилните заглавия Call of Duty: Mobile, Battle Chasers: Night War и eFootball PES 2020.

Готови ли сте да гласувате? Можете да го направите на glasuvai.hicomm.bg. След 30 ноември ще бъде избран един щастливец, който ще спечели голямата награда – нов модел 55-инчов телевизор на Philips – OLED805. Всичко е във вашите ръце!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA