Ето къде да гледаме "Златните глобуси"

Силвия Канин
Силвия Канин 26 февруари 2021

Чакаме 1-ви март не само заради мартеничките, но и заради церемонията по връчването на "Златните глобуси". Тази година обаче освен да празнуваме добото кино и страхотните телевизионни продукции ще гледаме и заради любимата ни Мария Бакалова. Ако и вие като нас нямате търпение да дойде момента за церемонията, ако тръпнете от очакване и вече си правите киномаратон в домашни условия, за да сте максимално подготвени за наградите, то следващите редове ще са ви полезни. 

Престижната церемония ще се предава в платформата на NBC, какво и в още няколко стрийминг услуги. Можете да гледате "Златните глобуси" ако имате регистрация в някое от следните места: YouTube TV, Hulu, AT&T TV Now, Sling TV, Locast, Fubo TV.

Тазгодишната церемония започва от 3 часа през нощта в петък наше време. Ако сте от истинските фенове, то бъдете готови няколко часа по-рано, когато ще можете да гледате пре-шоуто на Hollywood Foreign Press, както и червения килим по E!.

golden

Тази година водещи ще бъдат Тина Фей и Ейми Полър. Двете ще бъдат на различки локации - едната в Rainbow Room в Ню Йорк, а другата в Beverly Hilton Hotel в Лос Анджелис, а номинираните ще се включват от всички части на света.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA