Празнуваме 5 години Kinky Potion Portion

На 18 март Натали и Лили от Kinky Potion Portion ще отбележат 5 години от началото на вълнуващия си онлайн проект.

"Имам една идея. Ще си направим блог, ще си пишем за кафето и пицата с лук в Мадрид и ще даваме насоки за най-хубавата бира в Будапеща. Ще четем повече история и ще ходим по повече изложби. Ти ще ме снимаш, аз ще снимам теб и ще бъде супер готино", споделя Лилия Дакова - 1/2 от водещите сили зад успешния блог Kinky Potion Portion.

Заедно със сестра си Натали, двете дават старт на това автентично онлайн пространство, което все още носи духа на съвременния пътеводител. За тях блоговете имат смисъл, ако се ползват с посока и любов. Имат смисъл, ако искаш да пишеш за малките и големите неща в живота. Имат смисъл, ако търсиш нещо по-различно и не се задоволяваш с мейнстрийма.

И понеже сме абсолютно съгласни с тях, повече от развълнувани сме да споделим, че на 18 март те ще зарадват всички свои почитатели със специална среща (полу-изложба, полу-оправдание за чаша вино, ако трябва да сме напълно конкретни), на която ще погледнат с много, много любов към изминалите пет години.

Събитието ще се проведе в 0511 Clothing на "Оборище" 80, а освен напитки, всички присъстващи ще могат да чуят историята зад някои от най-паметните снимки на сестрите и дори да ги приберат вкъщи срещу сума по техен избор, която ще бъде дарена на опашатите приятели от Animal Rescue Sofia.

Разбира се, предвидени са и МНОГО страхотни подаръци. Повече информация може да откриете в официалната Facebook страница на събитието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA