GRAZIA ИГРА: Искаш ли да спечелиш нещо "За душата"?

Още днес ви даваме шанс да спечелите страхотни награди, вдъхновени от новата анимация на Disney и Pixar.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2021

Какво определя това, което сме? Правилният отговор идва в най-новия оригинален анимационен филм на Disney и Pixar - "За душата".

Лентата ни запознава отблизо с Джо Гарднър, учител по музика в средно училище, който получава шанса на живота си - да свири в най-добрия джазклуб в града, но заради една грешна стъпка от улиците на Ню Йорк стига до „Великото преди" – фантастично място, в което новите души получават своите характери, странности и интереси, преди да се отправят към Земята. Твърдо решен да се завърне към живота си, Джо се съюзява със своенравната 22 – душа, която никога не е разбирала привлекателността на човешките преживявания. Докато Джо отчаяно се опитва да ѝ покаже какво е хубавото на живота, самият той открива отговорите на най-важните екзестенциални въпроси.

След като покори сърцата и душите на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд и на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, спечелвайки „Златен глобус" и БАФТА за най-добър анимационен филм и музика, "За душата" е готов да превземе и Оскарите с цели три номинации. 

Голямата премиера в кината е този петък, 16 април, на 2D и 3D, а от днес GRAZIA и Форум Филм България ви дават шанса да спечелите страхотни награди. Всичко, което трябва да направите, е да отидете в официалния ни Instagram акаунт, да откриете поста с играта и изпълните условията в описанието.

Подаръците (ключодържател, чанта и раница) ще отидат при трима късметлии, които ще изтеглим на случаен принцип и обявим в коментар и story на 25 април. Късмет!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA