#BringTheBloggers Vol.6: Благодарим, че бяхме заедно

Шестото издание на любимата конференция даде тон на новия сезон и отговори на всички любопитни интернет въпроси.

Признаваме, че подготвяйки шестото издание на #BringTheBloggers, в екипа на GRAZIA и Missbloom.bg имаше особено вълнение, тъй като за първи път от милион (наистина ги усетихме така!) месеци насам, знаехме, че ще имаме повод да се съберем, да поговорим и да научим нещо, което може би досега ни се е струвало пълна мистерия.

На 19 юни в Inter Expo Center приветствахме любимите си лица от интернет пространството и заедно дадохме силен старт на дългочаканите срещи.

57

Първи на сцената поканихме очарователната Мари Константин и слънчевата Ирина Денева, с които коментирахме създаването на интересно съдържание, хейтът в социалните мрежи и моментите зад камера. Момичетата ни дадоха експертни съвети как се водят разговори за пари, разкриха защо не смятат TikTok за "своето" нещо и оцениха кадрите от специалното интернет предизвикателство, което осъществихме с нашите приятели от Bioderma преди самото събитие.

Със силното желание да направим конференцията още по-полезна за нашите гости, призовахме всички да се включат в специалния ни workshop The Caption Wars, по време на който те получиха възможността да стъпят директно в обувките на любимите инфлуенсъри, създавайки най-подходящото описание към избрани от нас кадри. Ирина, Мари и нашите страхотни водещи, от своя страна, коментираха предимствата и недостатъците на представените caption-и, а за най-добре справилите се, имаше комплимент от Lolea.

57

След традиционната кафе пауза, по време на която раздвижихме обстановката, напук на изключително неприятното време навън, обявихме и второто ни предизвикателство - The Like Race, предизвиквайки присъстващите да споделят снимки от събитието в социалните мрежи, докато прекрасната Радостина Ганева разкриваше не само своите тайни за изключително красиви кадри (да, може да се случат дори да има стотици минувачи зад нас), но и даваше експертни съвети за позите, светлината и последващата обработка. Авторът на снимката, събрала най-много харесвания, също получи приятна изненада.

76

Финалът на дискусионната част постави слънчевата Галя Симеонова, която се качи на сцената, за да разкаже повече за работата си в онлайн пространството, признавайки, че понякога нещата се случват напълно спонтанно и важното е да държиш на себе си и това, което смяташ, че можеш да дадеш на аудиторията си, за да може те да върнат същото количество любов към теб.

Понеже сме истински добри и обичаме да изненадваме, обещахме приятните моменти да не спират до самия край, когато изтеглихме и големия победител, който ще се наслади на цял страхотен уикенд в Grand Hotel Bansko.

57

По стара неписана традиция, точката на иначе съвършения ден поставихме с коктейл, а специалните благодарности отправяме към нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, LUCY Fashion и Bioderma, без които #BringTheBloggers Vol.6 нямаше да изглежда по същия начин.

Не можем да пропуснем да благодарим и на всички вас. Благодарим, че ни помогнахте да направим уикенда по-зареден с положителни емоции, по-наситен с приятни разговори и по-запомнящ се в сравнение с много други. До много, много скоро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA