Всички различни страни на креативността

Откриваме ги в Liza Zadrina, която мечтае да покори Парижката седмица на модата.

01 септември 2021

• Модел: Liza Zadrina • Стайлинг: Sophie Suru • Продукция: Amer Mohamad • Фотография: Elena Kipa • Грим & коса: Oksana Laskino • Гардероб: Zara

Ти си...

Трудно е да се определя, имам много интереси. Креативна съм, занимавам се с класически балет от 4-годишна. Не беше случаен избор, става дума за един прекрасен свят на изкуство, но и за тежък физически труд, грация, чувство за ритъм, емоционално развитие. Учих музика три години, след това се опитах да спортувам. Плуване, тенис, ски, кайт сърф. Харесва ми да рисувам и да правя видеа за TikTok. Съвсем случайно попаднах в модната индустрия. В края на 2019 г. бях поканена да участвам в Estet Fashion Week в Русия, а през януари 2020 г. отидох във Валенсия за FIMI. Правя опити и в киното.

Ако не беше в света на модата, какво щеше да правиш сега?

Интересувам се от графичен дизайн и може би щях да съм дизайнер на игри или карикатурист. Просто бих искала бъдещата ми работа да бъде свързана с творчество и самоизразяване.

57

Имаш ли celebrity crush?

Наталия Водянова, тя е и модел за подражание. Толкова талантлив топ модел и в същото време невероятен човек. Доброто отношение към хората е от съществено значение. Наталия успя да реши проблема с благотворителността в Русия. Нейната фондация Naked heart помага на деца с увреждания. Тя е отличен пример за човек, който е красив отвътре и отвън.

57

Какво със сигурност би искала хората да знаят за теб?

Бих искала да познават различните ми страни, аз съм модел, актриса и балерина. Работя много и съм страшно любопитна.

57

Кои три думи те описват най -добре?

Креативна, спокойна личност.

Най-важните хора в живота ти са...

Родителите ми. Непрекъснато ми дават възможности да опитвам различни неща. Майка ми е силна жена, тя е мъдра и често посредник в конфликтите между мен и баща ми. Тя ме подкрепя във всичко. Баща ми е най-радостният човек. Семейните приключения като риболов, къмпинг, яхтинг, ски, тенис и пътувания са негова идея. Родителите ми са моята опора, моята радост, най-близките ми хора.

57

Какво искаш да направиш занапред?

Да развия Instagram профила си, да се науча професионално да карам кайт, да посетя Япония и да се запозная с нейната култура, и да посетя Седмицата на модата в Париж като модел. 

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA