"Жена на годината" 2021: ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!

Жените, които вдъхновяват. Жените, които променят. Жените, които тази година направиха света по-значим, по-красив и по-добър.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2021

Последните месеци от годината са наситени с изключително много емоции за всички в екипа на GRAZIA, защото обикновено ги свързваме с нашите ЖЕНИ НА ГОДИНАТА.

Обединени от темата "Отвътре навън", представяме ви тазгодишните претендентки за статуетката. Вече може да изберете своя фаворит на woty.graziaonline.bg.

57

В категория "Общество" отново сме събрали силни и независими жени, които вдъхновяват със своите каузи и наистина правят света по-добро място - Елица Баракова, Ивелина Чоева, Калина Калчева, Рая Раева и Светла Баева.

Номинациите за любими момичета в онлайн пространството тази година решихме да съберем в категория "Интернет послание", защото отдавна не е достатъчно да си само известен и забавен, но и позитивен пример, точно както Карин Околие, Лили Гелева, Мила Михова и Ирина Денева.

Категория "Музика" носи толкова много красота и талант в себе си, че самите ние не знаехме дали да започнем с прекрасните думи за Михаела Филева, DARA, Василена Серафимова или Соня Йончева. Подкрепете ги сега!

ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНА!

57

Дамите, които ни накараха да гледаме в захлас и да се гмуркаме дълбоко във вълнуващите сюжетни линии са номинираните в категория "Актриси" - Алекс Сърчаджиева, Ирини Жамбонас, Ралица Стоянова и триото на Богдана Трифонова, Стефания Колева и Здрава Каменова.

В категория "Дизайнери" сме отдали заслужено внимание на Гергана Милева, Ива Минкова, Ина Асса и Даниела Стайкова и Йоана Адам, които отдавна показаха, че имат изключително ясна визия за света и я олицетворяват с всяка своя крачка и всеки свой модел.

Измежду номинираните в "Медии" ще откриете дами, които не само греят в радио или телевизионния ефир от сутрин до вечер, но и винаги са в търсене на истината - Мария Цънцарова, Аделина Радева, Мирослава Иванова и Полина Паунова.

ПОДКРЕПЕТЕ ФАВОРИТИТЕ СИ НА WOTY.GRAZIAONLINE.BG

57

Дамите в новосформираната категория "Изкуство" непрекъснато влагат мисъл, желание и отдаденост в работата си. Те са Димана Йорданова, Елина Кешишева, Катя Тричкова, Нели Димитрова и Ваня Николова.

Категория "Бизнес по време на пандемия" отново е за жените, чиито бизнеси се развиват и впечатляват, напук на иначе трудните глобални условия - Виолета Борисова, Елина Спасова, Мирослава Нейчева и Силвия Павлова.

В категория "Модели" са момичетата, които съвсем спокойно ще срещнете не само по котешките пътеки, но и на страниците на любимата GRAZIA - Стефани Лалева, Бойка Матова, Василена Панайотова и Кристияна Петличка.

Имате време да подкрепите своите фаворити до 12:00 ч. на 7 октомври.

Специални благодарности на нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, After Eight и Boutique Collection by Domaine Boyar.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA