Бъди красив и стилен, но имай добро сърце

Melisa Gün го доказва в специално интервю за GRAZIA, в което си говорим за работата на моделите и истинските модни икони.

04 октомври 2021

• Модел: Melisa Gün • Фотография: Dylan Perlot за Exclusive Artists • Арт директори: Dylan Perlot и Dina Vibes • Стайлинг: Dina Vibes • Грим: Maria Ortega с MAC Cosmetics за The South James Agency • Коса: Tomoaki Sato с Oribe • PR: Wave Mags • Специални благодарности на Melina Tavares.

Доколкото знам, кариерата ти на модел започва, когато си на 25. Това ли е детската ти мечта или е по-скоро стечение на обстоятелствата?

Мечтаех си да бъда модел от малка, но като се замислите, кой не е? (Смее се.) Когато порастнах, осъзнах, че това е сериозна професия. През последните няколко години напреднах в сферата и мога да кажа, че мечтите ми се сбъднаха.

Как започна всъщност?

Знаех, че работата на моделите е престижна, защото ти дава възможност да бъдеш около звезди и известни дизайнери, да се появяваш на кориците на списания или да дефилираш по подиумите. Хубаво е, ако започнеш, докато си на 16, но дори да не се случи така, не е проблем. Никога не съм съжалявала.

57

Топ 2madison Avenue и топ Mola Walker

Плуваш, играеш тенис, яздиш, караш сърф. Какво не можеш да правиш?

Имам неустоимото желание да пилотирам самолет и да се почувствам напълно свободна, виждайки света отгоре. Планирам да се запиша в училище, но вероятно ще бъде следващото лято, тъй като сега съм заета 24/7.

Винаги ли гониш перфекционизма?

Старая се към най-доброто, не искам да се задоволявам със средностатистически резултати. Разбирам, че нищо не идва бързо, но е добре да започнеш и постепенно да надграждаш, вместо да стоиш на едно и също място.

57

Пуловери Pier Antonio Gaspari, топ Nadjarina, поли Mola Walker, Nadjarina, KYLIKOVSKAYA

Малко банален въпрос, но коя е твоята модна икона?

Много жени се обличат добре, но малко от тях създават трендове. Мисля си, че терминът "модна икона" е добре да бъде оставен за онези, които наистина го заслужават - като Коко Шанел, например. Няма човек, чийто стил да бих искала да копирам. 

57

Пуловер Pier Antonio Gaspari, топ Becca London, рокля Litkovskaya, пола Pier Antonio Gaspari, ботуши Frye

Имаш 10 минути преди да излезеш навън. Как се приготвяш?

Ако трябва да съм честна с вас, не обичам бързото приготвяне, но животът ни поднася различин ситуации. В случай че имам само 10 минути и някой ме очаква за среща, ще сложа сандали с ток, рокля и клъч. Ако бързам за фитнеса - анцуг, удобни обувки и голяма чанта. Що се отнася до уикендите - нещо много удобно, но стилно и женствено.

57

Палто Pier Antonio Gaspari, блейзър Hiromi Asai, панталон Mola Walker, ботуши Frye

Много хора виждат работата ви като лесна и бляскава. Какво не виждат?

Трябва да се отбележи, че графиците са непостоянни и невинаги ще ти бъдат удобни. С титлата "модел" обаче идват и всички други усилия, необходими за която и да било работа - точност, отговорност, характер, воля и отдаденост на 100%.

Сподели ни нещо за себе си, което няма да открием в интернет...

От дълго време вземам участие в благотворителни инициативи, свързани с децата. Това е първият път, в който го казвам, защото вярвам, че истинските намерения се доказват с действия, не с думи. Още в гимназията бях доброволец, помагахме на семейства в нужда. В днешно време сякаш е обществено прието първо да защитаваш собствените си нужди и чак след това тези на другите. Не съм съгласна. Бъди красив и стилен, но имай добро сърце.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA