Дуа Липа е "Изключителният артист на 2021 г."

Изпълнителката на Levitating получи специалния приз на емоционална церемония във Вашингтон.

Димитър Андонов 12 ноември 2021

Дуа Липа продължава да записва успех след успех и въпреки че не се познаваме лично (дано скоро това се промени), не можем да бъдем по-щастливи.

Атлантическият съвет на САЩ награди любимата изпълнителка с приза "Изключителен артист на 2021" на специална церемония, заедно с президента на Косово Вьоса Османи.

"Много съм горда, че получих този приз в 60-ото издание на наградите за отличително лидерство", споделя Липа няколко часа по-късно в официалния си Instagram акаунт.

В емоционалната си реч по време на връчването, тя се обърна към присъстващите и разказа, че въпреки трудностите, винаги се е опитвала да върви напред. "Идвам от място, за което повечето от вас са чували, но може би не по начина, който ще опиша. Искам да споделя с вас малко за моето Косово. Имаме само 13 години независимост и като част от тази силна международна общност, ще продължим да процъфтяваме емоционално. Тепърва ще се развиваме икономически и културно. Това е за младите хора на Косово."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: GUILTY PLEASURE ЛИСТЪТ НА ДУА ЛИПА

Само за последната година Дуа записа три първи места в престижните музикални чартове, спечели две статуетки "Грами" и дори дефилира за Versace. Не знаем дали сте съгласни, но ние приемаме тези постижения за наистина изключителни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X