Все още мислим за runway дебюта на Дуа Липа

Седмицата на модата в Милано буквално левитира под звуците на "Physical".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 септември 2021

Дуа Липа неведнъж е показвала, че може всичко и след като дефилира в Милано, за да представи новата пролетно-лятна колекция на Versace, вероятно няма някой, който да не ѝ вярва.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДУА ЛИПА: МОМИЧЕТО, КОЕТО ДОЙДЕ, ЗАПЯ И ПОБЕДИ

Ако трябва да сме максимално точни, тя не само се появи на котешката пътека, а откри и закри шоуто под звуците на собствената си музика и в компанията на супермодели като Джиджи Хадид, Наоми Кембъл и Ирина Шейк.

Dua

Първата визия на изпълнителката беше секси черен костюм от две части - сако и панталон, съчетан умело с чифт квадратни сандали на платформа, обици и яркозелени сенки за очи. Финалът пък постави с розов crop топ и пола с висока цепка, която доста напомня на роклята ѝ от наградите "Грами".

Dua

Малко по-късно музикалната звезда използва официалния си Instagram акаунт, за да сподели емоциите от специалното преживяване.. "Такава чест е да отворя и затворя шоуто на @versace в Милано🫀 сюрреалистичен момент, който никога няма да забравя!!", гласи описанието под поста. "@donatella_versace, знаеш, че ще бъда твоето момиче завинаги 🔐 #versacefw21. Благодаря на целия екип, който направи тази вечер възможна, възхитена съм."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДУА ЛИПА ЗА ЖЕРТВИТЕ И СЕКСИЗМА В МУЗИКАЛНАТА ИНДУСТРИЯ

На следващия ден Дуа позира пред огромен билборд с кадър от есенно-зимната кампания на марката и разкри, че харесва "големите билбордове" и не може да излъже. Чувстваме се по същия начин!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA