Guilty pleasure листът на Дуа Липа: суши, "Клюкарката" и още нещо

Току-що открихме още 10 причини да обожаваме Дуа Липа. Не че ни бяха нужни, но все пак.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 декември 2020

Семейството на Дуа Липа е от Косово, тя е родена в Лондон, а в момента завладява целия свят с музиката си. Вторият ѝ студиен албум Future Nostalgia спечели първите места във всички класации, успоредно със сърцата на меломаните, но тя не спира да доказва себе си с всяка следваща крачка напред.

Провокирани от главоломния звезден път на Дуа, както и от факта, че я харесваме страшно много, решихме да потърсим всички неща, които я правят истински щастлива. So relatable, ако питате нас.

"КЛЮКАРКАТА" "Най-готиният сериал. Моето виновно удоволствие, винаги, когато имам нужда."

БАЩА МИ "Той е музикант и винаги съм била вдъхновена от него. Семейните ни снимки са това, което ме държи на земята, особено когато съм на път, баща ми винаги ме е разбирал и подкрепял."

МУЗИКАТА "Израснах в музикална среда и сякаш бе неизбежно да се потопя в тази сфера на развитие. Когато бях на 14, започнах да публикувам кавъри в YouTube на любимите ми песни на Кристина Агилера, Пинк и Нели Фуртадо, които обожавам и до днес."

ЛЮБОВТА "Обичам да обичам. На албански името ми означава „любов", винаги я нося със себе си. Мисля, че всеки трябва, определено имаме нужда от повече любов."

СУШИ "Мога да седя в суши ресторант с часове и просто да гледам как го приготвят. Толкова е хипнотизиращо, ако имах възможност, щях да хапвам суши от закуска до вечеря, всеки ден."

ТАТУИРОВКИТЕ "Особено, когато носят някакъв смисъл, послание. Имам танцуващи палци, символа на квартала ни в Косово и палма, която е символ на живота ми в Ел Ей."

РАВЕНСТВОТО "Идеята за равенството е важна за мен. Феминизмът няма за цел да мрази мъжете, просто да имаме достъп до същите възможности. Да можем да променяме света."

ОБУВКИТЕ "Обувки! Обувки! Обувки! Те са нещото, от което никога не мога да имам достатъчно, във всеки един вариант."

КУЧЕТАТА "Те са най-сладките животни. Обичам животните като цяло, но да кажем, че ако трябваше да избирам, бих спасила от горяща сграда първо кученцата."

ГЛАСТЪНБЪРИ "Най-любимото ми място. По време на един мой концерт там, просто бях омагьосана от публиката. Момент, който няма да забравя през остатъка от живота си. Това преживяване е най-магичното нещо някога. Обичам този град!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA