Всичко, което знаем за новото риалити на сестрите Кардашиян

Премиерата му идва скоро, а случващото се на екран е естествено продължение на тяхната история.

Димитър Андонов 04 януари 2022

Може би е малко странно да казваме, че сестрите Кардашиян се завръщат, защото не е като да не са ни давали поводи да говорим за тях напоследък, но ето че няколко месеца след края на титачиното риалити "Keeping Up With The Kardashians", те са готови с нов проект.

Още когато обявиха, че предаването, направило всичко случващо се в живота им, публично достояние, е напът да приключи, Крис Дженър и петте К подписаха договор с Hulu за ново шоу, което носи семплото заглавие "The Kardashians".

В първия ден от новата година Hulu пусна първия тийзър за проекта и разкри, че премиерата му ще се случи съвсем скоро.

При гостуване в шоуто на Елън ДеДженеръс миналата есен Клои разкри, че са приключили снимките през октомври и се очаква първият епизод да види бял свят в началото на 2022 г. "Мисля, че ще бъде в края на януари или началото на февруари. Наистина бързо, това е красотата на Hulu. Стриймваме, за да постигнем много по-бърз резултат отпреди. Наистина сме развълнувани."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧВА МЕЖДУ КИМ КАРДАШИЯН И ПИЙТ ДЕЙВИДСЪН?

Новините за този ангажимент се появиха в публичното пространство още през декември 2020 г., когато стана ясно, че Крис Дженър ще вземе участие в шоуто. Същото се отнася за Кортни, Ким, Клои, Кендал и Кайли. Очаква се да видим Скот Дисик, но към момента не знаем дали предстои да се появят Травис Баркър и Кание Уест.

Ким обеща новият формат да покаже "различна страна" на най-известното семейство в света и ще включва повече подробности за техния професионален и личен живот. "Мисля, че ще бъде различно, но не бих казала, че и глупостта ни няма да излезе наяве."

Крис пък заяви, че всички, които досега са били отдадени фенове на "Keeping Up With The Kardashians", със сигурност ще останат доволни от видяното в "The Kardashians", защото в крайна сметка то е продължение на тяхната история.

"Това е следващата глава. В новото шоу ще ни видите как се развиваме като семейство. Феновете искат да бъдем това, което сме и още от първия момент те са емоционално въвлечени, точно като нас. Продължаваме пътуването. Не мога да кажа много за това, което предстои, но, спойлер, ще изглеждаме страхотно и всички ще гледат."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X