Бела Хадид смята, че истинското е новото истинско в Instagram

"Трябваше да кажа истината. В един момент просто не можех да публикувам само красиви снимки", споделя супермоделът.

Димитър Андонов 20 януари 2022

Въпреки че животът на знаменитостите привидно изглежда страшно бляскав, той може да бъде и страшно страшен. Попитайте Бела Хадид.

В ново интервю за списание WSJ. супермоделът споделя, че малко по малко се справя с проблемите по отношение на психичното си здраве, но категорично не иска да бъде сама в извървяването на този изключително особен път с много завои.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛИЛИ РАЙНХАРТ ГОВОРИ ОТКРИТО ЗА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ В ХОЛИВУД

"Имам добри дни. Днес е добър ден. Чувствам се добре, не съм депресирана. Не се тревожа толкова, колкото обикновено, но утре мога да се събудя и да съм пълната противоположност. Затова съм толкова поразена", разкрива по-малката сестра Хадид.

Най-работещият подход според нея е това да бъдеш наясно с чувствата си. "Всяка сутрин пиша три страници, водя дневник. Важно е да имам момент за себе си. Опитвам се да медитирам и да изразявам благодарност."

Бела споделя още, че през последните три години често се е справяла с депресивни епизоди, които ѝ е било трудно да дефинира. "Когато майка ми или моят лекар ме питаха как съм, вместо да им отговарявам със съобщение, просто изпращах снимка. Беше най-лесният начин, защото не можех да обясня как се чувствам. Изпитвах мъчително психическо и физическо изтощение, не знаех нищо."

Именно защото е решила да не крие въпросната уязвимост, Хадид публикува онези разплакани снимки, които разпалиха социалните мрежи преди няколко месеца. "Трябваше да се уверя, че всеки, който се чувства така, знае, че е добре да се чувства така. Трябваше да кажа истината. В един момент просто не можех да публикувам само красиви снимки."

"Мнозина се обърнаха към мен и ми казаха, че се чувстват по същия начин. Има толкова много хора, които преминават през подобен етап от живота си и това ме кара да се чувствам по-добре", допълва още Бела. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕЛА ХАДИД ПОТВЪРЖДАВА, ЧЕ ИМА РАСИЗЪМ В МОДНАТА ИНДУСТРИЯ

А по отношение на онези, не пропуснали да изразят хейт дори в тази ситуация, Хадид е категорична. Тя предпочита да бъдем по-реални, вместо да парадираме с прекалено подредената естетика, характерна за Instagram. "Истинското е новото истинско. Това е важно за мен."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X