Бела Хадид направи болезнено откровени признания в Instagram

Супермоделът се разплака и разказа за онази страна на славата, която всички прикриват изключително умело.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 ноември 2021

Измежду бляскавите снимки от червени килими, секси кадри от актуални кампании и красиви фотографии, направени на екзотични ваканции, Бела Хадид реши да бъде брутално откровена в Instagram.

Супермоделът направи шокиращо признание пред многомилионната си аудитория, а именно, че е плакала почти "всеки ден и всяка нощ" през последните няколко години.

По-малката сестра Хадид публикува няколко близки снимки, на които е разплакана и напомни на всички, че социалните мрежи не са истинския живот. "Към всеки, който се бори, моля, запомнете това. Не сте сами. Обичам ви, виждам ви и ви чувам."

Бела каза на феновете си, че психичното здраве и химическият дисбаланс на се "линейни" взаимодействия, сравнявайки ги с влакче на ужасите в увеселителен парк. "Винаги има светлина в края на тунела, а и влакчетата все пак спират напълно в някакъв момент. Тогава става по-добре."

Тя сподели още, че е имала достатъчно "паник атаки и burnout" моменти, за да знае, че "ако работиш усилено върху себе си, за да разбереш травмите, радостите и рутината, ще можеш да научиш повече за собствената си болка и как да се справиш с нея."

В началото на тази година Бела се оттегли от редиците на социалните мрежи, за да се посвети на духовността и близките си хора, а после разкри, че отново е открила "себе си, силата и светлината".

Съгласни сме, че имаме нужда от повече време извън Facebook, Instagram и цялата изкуствена реалност в интернет.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA