Джесика Частейн ще пропусне червения килим на Оскарите

"Важно е да уважаме всички аспекти на киното, не само актьорите", споделя звездата от "The Eyes of Tammy Faye".

Въпреки че Джесика Частейн ще се състезава в една от най-важните категории на тазгодишните Оскари, има огромен шанс тя да пропусне червения килим.

В ново интервю 44-годишната звезда, която е номинирана за Най-добра актриса в главна роля, благодарение на екранното си превъплъщение в "The Eyes of Tammy Faye", разкрива защо е склонна да ни лиши от присъствието си в началото на вечерта.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСКАРИ 2022: ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С НОМИНИРАНИТЕ

Причината далеч не е нежелание или някаква проява на суета, а планът на Академията да премести връчването на осем категории час преди излъчването на живо. Факт, който не се понрави на голяма част от имената в индустрията.

"Аз абсолютно ще присъствам, когато връчват наградите за грим. Ако това означава, че няма да се появя на червения килим или няма да давам интервюта, така да бъде", разкрива тя в нов епизод на подкаста "Next Best Picture".  "Най-важното нещо за мен е да почета невероятните артисти, които работят в нашата индустрия."

Частейн добавя, че е логично основна част от вниманието да отива към актьорите, тъй като в крайна сметка те са лицето на филма. "Отиваш на кино и ни виждаш. Хората обаче не разбират колко много стои зад играта на един от нас. Обърнете внимание на нашия невероятен гримьорски екип, Тами Фей минава през три десетилетия."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСКАРИТЕ ВЕЧЕ СА СПЕЦИАЛНИ ЗА КИРСТЕН ДЪНСТ И ДЖЕСИ ПЛЕМЪНС

За пореден път спечелила сърцата на публиката, Джесика смята, че е "важно да уважаме всички аспекти на киното, не само актьорите. Затова ще присъствам на 100 процента."

Припомняме, че големият ден е 27 март, когато екранната Тами Фей ще премери сили с Оливия Колман, Пенелопе Крус, Кристен Стюарт и Никол Кидман.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X