Оскарите вече са специални за Кирстен Дънст и Джеси Племънс

Актьорското дуо получи първите си номинации за участието в лентата на Джейн Кемпиън "The Power of the Dog".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2022

Въпреки че са заедно от седем години, Кирстен Дънст и Джеси Племънс отбелязаха особено важен момент от връзката си едва в началото на тази седмица.

Актьорското дуо получи първите си номинации за "Оскар" за участието в уестърн драмата "The Power of the Dog", което им осигурява място в категориите за най-добра поддържаща женска роля и най-добра поддържаща мъжка роля.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С НОМИНАЦИИ ЗА ТАЗГОДИШНИТЕ ОСКАРИ

"Ерик Кранцлър, моят мениджър, ми се обажда. Разглеждах новините на телефона си, защото децата гледаха анимации, а Джеси беше на работа. Трябваше да отиде много рано", разказва Дънст пред Variety. "Ерик ми се обади и каза, че съм номинирана. Разплаках се, а децата започнаха да ме питат защо. След това Ерик ми се обади отново и каза, че Джеси също е номиниран. Започнах да крещя и затворих телефона. Тогава Меган, една от моите пиарки, също се обади, а аз просто се изкрещях. Бях първият човек, който каза на Джеси, той беше леко шокиран."

57

Актрисата споделя, че е абсолютна лудост "да бъдем двойка и да получим първите си номинации заедно. Това е като книга с приказки. Знаете какво имам предвид. Странно е, но в същото време удивително."

Заедно с Бенедикт Къмбърбач и Коди Смит-Макфий, Дънст и Племънс участват във филма, режисиран от Джейн Кемпиън като семейната двойка Роуз Гордън и Джордж Бърбанк.

Ако все още не сте гледали лентата, която ще се състезава за призовете Най-добър филм, Най-добър адаптиран сценарий, Най-добра кинематография, Най-добър филмов монтаж, Най-добър декор, Най-добра оригинална филмова музика и Най-добър звук, може да го направите в Netflix.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA