7 звездни двойки, които доказват, че връзките от разстояние са възможни

Колкото и странни и трудни да изглеждат взаимоотношенията от разстояние, тези звездни двойки доказват, че са решили уравнението правилно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 октомври 2020

Отлично знаем, че връзките от разстояние са сложни, трудни, изискващи много доверие, усилия и почти винаги завършващи с провал. Измежду милионите холивудски бракове, продължили по-кратко от времето, което един филм прекарва средно в кината, има и такива, които са оцелели с времето. Както и такива, които са започнали като връзка от разстояние. Кой да предположи?

https://www.instagram.com/p/BtKAocPAM5d/

ЕМИЛИ БЛЪНТ И ДЖОН КРАЗИНСКИ Когато се срещат за първи път през 2008 г., двамата се влюбват един в друг от пръв поглед. Но тъй като и Емили, и Джон са актьори с прекалено стриктен график, те правят всичко възможно, за да прекарват време заедно. Дори когато Емили снима "Мери Попинз се завръща" десет години след първата им среща, Джон лети до снимачната площадка всеки уикенд, за да бъде с майката на двете си деца.

https://www.instagram.com/p/CEcF6uSpSr7/

ДЕЙВИД И ВИКТОРИЯ БЕКЪМ Всички знаят перфектната любовна история на Дейвид и Виктория, но не много хора са наясно с битките, които те са водили, докато я постигнат. Дълги години Дейвид живее в Калифорния, а Виктория в Лондон. Разстоянието помежду им обаче никога не е било фактор, тъй като те успяват да създадат цели 4 прекрасни деца и да са заедно вече 20 години. 

59

САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР И МАТЮ БРОДЕРИК Когато са започнали да излизат преди повече от 20 години, Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик прекарват по-голямата част от времето си в двата края на континента. Графиците им не позволяват да се виждат прекалено често, затова винаги правят специални изненади за празниците си, а според звездата от "Сексът и градът" именно разстоянието ги е направило "по-силни от всякога."

68

НИКОЛ КИДМАН И КИЙТ ЪРБАН След раздялата с Том Круз, Никол се отдава изцяло на работата си и се бори с депресията. По време на най-мрачните си дни тя среща Кийт, който се влюбва в нея от пръв поглед. За да запазят огъня в отношенията си, когато пътуват на дълги разстояния, двамата разговарят с часове по телефона, а Кийт оставя любовно писмо за Никол всеки път, когато го няма.

https://www.instagram.com/p/B9Kyph_gUKE/

АШЛИ ГРЕЪМ И ДЖЪСТИН ЪРВИН Супермоделът и режисьорът си казват заветното "да" още през 2010-а, а в началото на тази година посрещат на бял свят първородния си син. Дори обаче след като минават през олтара заедно, двамата продължават да живеят разделени за един не много малък период от време - докато Джъстин работи в Ел Ей, Ашли е в Голямата ябълка и споделя, че редовното пътуване за срещи не е било съвсем лесно, но пък е било "вълнуващо".

57

ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ Преди да обяви връзката си официално, кралската двойка се намира от двете страни на Океана и измисля интересен начин да се справи с дистанцията и липсата на другия. Меган и Хари се срещат тайно и въвеждат правило, че периодът без да се виждат лице в лице не трябва да е по-дълъг от 14 дни - нещо, което научихме от страниците на новата биография за живота им.

https://www.instagram.com/p/BmehTFVje2P/

БЛЕЙК ЛАЙВЛИ И РАЙЪН РЕЙНОЛДС Тези двамата несъмнено са едни от най-любимите ни хора в интернет пространството. Още преди да се оженят, те са били най-добри приятели, а след това са във връзка от разстояние. Тайната на голямата им любов? Опитват се никога да не работят заедно по едно и също време. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA