9 изключително любопитни неща, които научихме от новата биография на Меган и Хари

Наложило се е Меган да бъде отвлечена, семейните снимки далеч не са толкова забавни, а драмата понякога е наистина сериозна. Наистина!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 август 2020

Когато разбрахме, че на пазара ще се появи специална биография за живота на принц Хари и Меган Маркъл, бяхме, честно казано, доста развълнувани. И макар двамата да не са взели участие в изготвянето на книгата, както се очакваше първоначално, тя е пълна с шокиращи разкрития и наблюдения, които авторките Омид Скоби и Каролин Дюран събират в продължение на години.

Разбира се, няма как да сме абсолютно сигурни за каквото и да било от написаното, тъй като това все пак е британското кралско семейство, но тези 9 разкрития определено успяха да ни изненадат! Сигурни сме, че няма да останем единствени...

587

Били са тайно сгодени. Хари и Меган обявиха годежа си през ноември 2017-а, но според авторите на книгата, актрисата е казала "да" на Хари още през август. Двамата обаче напълно целенасочено са изчакали пускането на новината в публичното пространство - предполага се, че са го направили, за да избегнат коментарите, че връзката им е била прибързана, а годежът напълно изненадващ. Изглежда странно, но трябва да признаем, че е възможно. Все пак Хари е казал на Меган, че я обича на третия месец от връзката им. Явно нещата се движат бързо от самото начало...

57

Дворецът не е харесвал Меган. Едва ли успяхме да ви шокираме с това признание, но Finding Freedom включва няколко доста груби момента, в които става ясно отношението на двореца към Меган. Авторите споделят, че веднъж са чули член на семейството да нарича Меган "шоуменът на Хари", а членовете на персонала също са имали предвид немалко негативни неща спрямо нея - като например, че тя "идва с много багаж" заради предишния си развод. Други споделят, че просто не е изглеждала като човек, на когото може да имат доверие. Ако е така, няма да се изненадаме за решението им да се оттеглят.

68

Уилям е опитал да предупреди Хари за Меган. От доста време се носят слухове, че разривът между братята започва, когато Уилям предупреждава Хари, че нещата с Меган се движат твърде бързо. Очевидно такъв разговор наистина се е случил в двореца Кенсингтън. "Трябва да отделиш колкото време е необходимо, за да опознаеш това момиче, а не да бъдеш заслепен от страст" са били думите на Уилям, от които Хари остава изключително ядосан.

58

Семейният портрет за рождения ден на принц Чарлз е бил абсолютен кошмар. Усмихнатият семеен портрет, в който всички се влюбихме през есента на 2018-а е бил всичко друго, но не и лесен за планиране и осъществяване. На страниците на Finding Freedom става ясно, че отношенията между Хари и Чарлз са "сложни", а двамата с Уилям са "ту топли, ту студени с него." Въпреки това, херцогът на Съсекс веднага се е свързал с баща си, след като стана ясно, че е заразен с коронавирус.  

57

Меган и Кейт НЕ са се мразели. Ето тук сме откровено изненадани. Най-вероятно заради широко разпространеното мнение, че проблемът между Уилям и Хари е започнал заради неразбирателството между техните съпруги. Оказва се, че двете изобщо не са били във война помежду си, просто "не са се познавали толкова добре". 

57

Решението да се оттеглят е било на Хари. Британската преса винаги се е отнасяла лошо към Меган, особено след като реши да я посочи с пръст за човека, създал проблемите в редиците на фамилията. Според кралските репортери, стоящи зад книгата, финалният избор е бил на Хари. "Тя отвори вратата към напускането, но беше готова да направи, каквото е необходимо, за да останат." Предполага се, че Хари е казал на приятел - "Не е нужно да имаме този филмов момент, в който излизаме от колата и трябва да махнем на стотина фотографи, преди да влезем в сграда." Херцогът на Съсекс е искал да се "съсредоточи върху това, което наистина има значение".

6987

Бавачките са били уволнени с причина. Спомняте ли си как малко след раждането на Арчи се появиха слухове, че Меган и Хари са хора, с които трудно можеш да са разбереш и три различни бавачки са ги оставяли в рамките на няколко седмици? Е, първата детегледачка на Арчи е била уволнена заради "непрофесионалност" и "безотговорност" още във втората си вечер, а в крайна сметка двамата решават, че не искат някой друг да се грижи за детето им през нощта. Къде ли е истината?

Бащата на Меган е спечелил 40 000 долара от инсценирани папарашки снимки. Трудно е да сте подминали папарашките снимки на Томас Маркъл, в които той старателно се подготвя за сватбата на дъщеря си. Видяхме го да избира костюм, да чете гид за британските забележителности и да се вълнува за големия ден, на който, така или иначе, не присъства. Авторите на биографията са на мнение, че това е договореност между Маркъл и фотографска агенция, от която той е спечелил немалко пари.

57

Наложило се е Меган да бъде... отвлечена. За да стане истинска кралска особа, херцогинята на Съсекс е трябвало да премине двудневен курс за сигурност, по време на който е било обучавана от щаба SAS на Британската армия за отвличане, ситуации с заложници и терористични атаки. "Меган е участвала в поетапно отвличане, където е била вкарана в задната част на автомобил от "терорист", отведена на друго място и след това "спасена" от офицери, използвайки фалшиви пистолети", гласи книгата. "По време на пробното отвличане, Меган дори е била научена да установява връзка с похитителите и да управлява кола така, сякаш е преследвана." Според авторите това е било "изключително напрегнато и страшно преживяване" за Маркъл, но такова, за което тя е благодарна. Кейт Мидълтън се подлага на подобно след големия си сватбен ден, но звездата от "Костюмари" е трябвало да се справи по-рано, тъй като двойката е получавала "необичайно голям брой заплахи".

ОЩЕ ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA