Лейди Гага не получи номинация за "Оскар", но е щастлива

Оказа се, че екранното превъплъщение на изпълнителката в "Домът на Gucci" не е впечатлило Академията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2022

Въпреки че очакванията на феновете вървяха в съвсем различна посока, Лейди Гага не получи номинация за тазгодишните Оскари.

Изпълнителката, която в края на 2021-ва изигра бившата съпруга на Маурицио Гучи, беше удостоена с честта на SAG, БАФТА и Златните глобуси, но Академията на филмовите изкуства и науки не я включи в списъка със своите фаворити.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОМЪТ НА GUCCI ОТВОРИ ВРАТИ. ВЛИЗАМЕ ЛИ?

Всъщност лентата има само една номинация - в категорията за най-добър грим и прическа. Факт, който Гага коментира в социалните мрежи.

"Не бих могла да бъда по-щастлива за мъж, когото наричам свой брат и с когото работих през последните 15 години, @fredericaspiras, за номинацията му за грим и прическа в House of Gucci", споделя тя в официално изявление. "Фредерик беше вълшебен, прецизен и посветен на процеса месеци преди снимките и по време на снимките. Той е жив гений и всички сме толкова благодарни да бъдем близо до неговия талант, креативност и щедрост на духа."

57

Екранната Патриция Реджани добави и бележка, с която поздрави останалите номинирани.

"Поздравления за цялата ви упорита работа и отдаденост в създаването на ВАШАТА магия - заслужавате голямо признание за всички постижения през изминалата година", казва още Гага. "Вашата отдаденост по време на Covid, вашите огромни сърца и способността ви да разказвате невероятни истории е подарък за целия свят. Поздравления, приятели. Браво!"

В категорията Най-добра актриса в главна роля ще се състезават Оливия Колман, Джесика Частейн, Пенелопе Крус, Никол Кидман и Кристен Стюарт, за която това е първа номинация. Церемонията ще се състои на 27 март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA