Поглед зад кулисите на "Домът на Gucci"

Блясък, любов, амбиция, предателство, отмъщение, убийство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 ноември 2021

Фотография: Форум Филм България

От 26 ноември всички в киносалоните могат да са специални гости в "Домът на Gucci".

Бляскавата продукция на сър Ридли Скот разкрива шокиращата истинска история на семейната борба за надмощие, власт и пари, криеща се зад бляскавата фасада на една от най-могъщите империи в света – тази на италианската модна къща Gucci.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОМЪТ НА GUCCI ОТВОРИ ВРАТИ. ВЛИЗАМЕ ЛИ?

Нов видео материал ни отвежда зад кулисите и ни запознава с подробности за многопластовата и противоречива Патриция Реджани, както и за забележителното превъплъщение на Лейди Гага – превъплъщение, което впечатли критиката и дава заявка актрисата да бъде един от основните фаворити за тазгодишните големи филмови награди.

Суперлативи за изпълнението на Гага не пести режисьорът Ридли Скот, както и звездните ѝ колеги Адам Драйвър, Джаред Лето, Ал Пачино и Салма Хайек.

5

В центъра на сюжета на "Домът на Gucci" всъщност е именно чаровната и интелигентна Патриция (Лейди Гага), която е омъжена за Маурицио Гучи (Адам Драйвър) – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на модната империя. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори със зъби и нокти за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния собствен съпруг, хитрия му чичо Алдо (Ал Пачино), предприемчивия му братовчед Паоло (Джаред Лето) и старомодния му баща Родолфо (Джеръми Айрънс).

"Домът на Gucci" ще ни потопи в един забележителен, изкусителен свят на богатство, блясък, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения.

Вече в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA