Кристен Стюарт е "поразена" от номинацията си за "Оскар"

"Това е мечта на страшно много нива. Трогната съм, но най-вече благодарна за работата по този филм."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 февруари 2022

Вчера следобед станаха ясни номинациите за тазгодишните Оскари и измежду фаворитките в категория Най-добра актриса в главна роля открихме името на Кристен Стюарт.

Звездата от "Спенсър" ще премери сили с Оливия Колман, Джесика Частейн, Пенелопе Крус и Никол Кидман в края на март, но сега споделя в официално изявление повече за голямата чест. "УАУ, иска ми се Пабло и аз да сме в една и съща страна днес", имайки предвид режисьора на лентата - Пабло Ларейн. "Искам да мога да видя лицето му."

57

Стюарт признава още, че е абсолютно "поразена". "Тази сутрин съм безмълвна и смирена. Никога не съм мислила, че дори след хиляди години ще бъда в компанията на тези четири невероятни жени."

"Поразена съм. Това е мечта на страшно много нива. Трогната съм, но най-вече благодарна за работата по този филм. Гордея се, че съм част от нашата филмова общност. Щастлива съм, това е добър ден."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТЕН СТЮАРТ Е ДОСТА УБЕДИТЕЛНА ПРИНЦЕСА ДАЯНА

57

Когато през януари Стюарт загуби "Златен глобус" от Никол Кидман, тя сподели, че целият процес е бил дълго пътуване.

"Никога не съм правила нещо подобно. Обичам работата си", но въпреки това гледа на принцеса Даяна по особено специален начин. "Прочетох две биографии и половина и довършвам всички материали, преди да започна да правя филма", коментира тя тогава. "Това е една от най-тъжните истории, съществували някога, и не искам просто да играя Даяна - искам да я познавам добре. Между другото, от доста дълго време не се бях вълнувала толкова за роля."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA