Кристен Стюарт е доста убедителна принцеса Даяна

Първият официален постер за "Спенсър" показва отблизо болката на всеобщата любимка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 август 2021

За живота на принцеса Даяна може да се говори много, но предстоящата биографична лента "Спенсър" ще разгледа в дълбочина събитията около коледните празници в Сандрингам през 1991 г.

И докато премиерата е чак в началото на ноември, студиото зад мащабната продукция вече предложи на нетърпеливите фенове първият официален постер.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДАЯНА И ЧАРЛЗ: РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ VS. "КОРОНАТА"

В него виждаме драматичния образ на любимата принцеса на народа, изиграна от Кристен Стюарт, която е облечена в масивна бяла бална рокля без презрамки, богато украсена с позлатени листа, цветя и тюл на талията.

Лентата на Пабло Ларейн ще проследи конкретна времева рамка от живота на Даяна, а именно периодът, в който тя решава, че ще поиска развод от съпруга си - принц Чарлз. Режисьорът се спира на звездата от "Здрач", защото според него тя е една от най-големите актриси в момента. "Кристен може да бъде много неща. Тя е много загадъчна, много крехка, но и много силна. Това е, от което се нуждаем."

57

Въпреки първоначалното неодобрение от страна на феновете, Стюарт се оказа изключително отдадена на образа. "Прочетох две биографии и половина и довършвам всички материали, преди да започна да правя филма", разказва тя в края на миналата година. "Това е една от най-тъжните истории, съществували някога, и не искам просто да играя Даяна - искам да я познавам добре. Между другото, от доста дълго време не се бях вълнувала толкова за роля."

Кристен е решена да усъвършенства и изтънчения акцент на Даяна и работи за фина настройка на произношението си. "Акцентът е плашещ, защото хората познават този глас и той е толкова, толкова отчетлив и особен. Работя върху него сега и вече имам свой треньор по диалект."

"Спенсър" ще бъде в кината от 5 ноември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA