Кристен Стюарт ще бъде принцеса Даяна в предстоящ биографичен филм

Звездата от "Здрач" ще има възможността да разкаже историята на един от най-обичаните членове на британското кралско семейство.

Животът на британското кралско семейство е всичко друго, но не и скучен. За пореден път ще се убедим в това твърдение в предстоящия биографичен филм за принцеса Даяна, който ще разкаже една от най-бурните истории в замъка Уиндзор.

Лентата на Пабло Ларейн ще проследи конкретна времева рамка от живота на любимката на народа, а именно периодът, в който тя решава, че ще поиска развод от съпруга си - принц Чарлз. Актрисата, която ще се превъплъти в образа на Даяна? Кристен Стюарт.

56

Ларейн се спира на звездата от "Здрач", защото според него тя е една от най-големите актриси в момента. "Кристин може да бъде много неща. Тя може да бъде много загадъчна, много крехка, но и много силна. Това е, от което се нуждаем", споделя режисьорът, който през 2016 г. прави Натали Портман център на вниманието заради филма "Джаки", разказващ за живота на емблематичната първа дама на САЩ.

Последният биографичен филм, разглеждащ отблизо проблемния живот на покойната принцеса, бе през 2013-а с участието на Наоми Уотс. Той обаче далеч не успя да впечатли критиците. Дали Кристен Стюарт ще се справи с тази нелека задача, предстои да разберем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA