Кристен Стюарт не иска "просто да играе" принцеса Даяна

Звездата от "Здрач" е приела много сериозно бъдещия си професионален ангажимент като принцеса Даяна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 октомври 2020

Кристен Стюарт е напълно наясно, че предстоящото ѝ екранно превъплъщение в принцеса Даяна ще бъде една от най-дългоочакваните и коментирани роли в живота ѝ. 

В ново интервю за InStyle звездата от "Здрач" споделя, че макар снимките на лентата да започват през януари, тя вече е прочела множество книги за покойната принцеса.

https://www.instagram.com/p/CGCqItJgBiV/

"Прочетох две биографии и половина и довършвам всички материали, преди да започна да правя филма", коментира тя пред изданието. "Това е една от най-тъжните истории, съществували някога, и не искам просто да играя Даяна - искам да я познавам добре. Между другото, от доста дълго време не се бях вълнувала толкова за роля."

Стюарт разкрива, че е решена да усъвършенства и изтънчения акцент на Даяна и работи за фина настройка на произношението си. "Акцентът е плашещ, защото хората познават този глас и той е толкова, толкова отчетлив и особен. Работя върху него сега и вече имам свой треньор по диалект."

https://www.instagram.com/p/CGCurYqgYvr/

Предстоящият биографичен филм за любимката от кралското семейство ще разкаже една от най-бурните истории в замъка Уиндзор, а именно периодът, в който тя решава, че ще поиска развод от съпруга си - принц Чарлз. 

Режисьорът Пабло Лорейн се спира на Кристен, защото тя "може да бъде много неща. Много загадъчна, много крехка, но и много силна. Това е, от което се нуждаем." "Начинът, по който тя реагира на сценария и подходът ѝ към героинята е зашеметяващ", коментира още движещата сила на проекта, а ние очакваме да видим как ще се справи с тази нелека и претенциозна роля.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA