Ясна е датата на следващите Оскари

Дали церемонията догодина ще бъде по-зрелищна, само времето ще покаже...

Филмовата академия на САЩ обяви датата за връчването на следващите Оскари. Големият ден е 27 март 2022 г., а списъкът със заветните номинации ще се появи на 8 февруари.

Въпреки че това е с цял месец по-рано от тазгодишното шоу, датата е месец отклонение от традиционния календар с церемония през февруари.

Периодът за разглеждане на кандидатури ще се върне в стандартния си срок, установен още през 1934 г. - до 31 декември. Миналата година се наложи той да бъде удължен до 28 февруари, за да може повече продукции да се състезават за най-престижната статуетка. Това означава, че претендентите за Най-добър филм трябва да имат премиерна дата между 1 март и 31 декември 2021 г.

Организаторите подчертават, че ще продължат да спазват всички противоепидемични мерки и да търсят подходящ начин за провеждане на шоуто. Правилата за подаване на кандидатури за специалните категории ще бъдат обявени през юни.

Дали следващата година зрителите ще бъдат повече, след като тазгодишните Оскари отбелязаха най-ниския рекорд в историята? Предстои да разберем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA