Ан Хатауей и Зендея са главните героини в приказката на Bulgari

Новата (неочаквана) кампания на луксозния бранд ни предизвиква да търсим красотата на най-неочакваните места.

Чувствам се длъжен да започна тези редове с лично признание, защото обожавам Ан Хатауей и Зендея. Съжалявам, но как да не ги?

А сега по същество. Звездата от "Еуфория" е посланик на Bulgari още от 2020 г., когато започна да се появява с бижутата на марката на всички важни светски събития - от Оскарите до филмовия фестивал във Венеция. Съответно, вече сме виждали рекламни кампании, склонни да ни оставят без думи.

Сега към редиците на бранда се присъединява и Хатауей, която през последните няколко дни на филмовия фестивал в Кан показа различни зашемятяващи аутфити с обединяващ елемент - бижутата Bulgari.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АН ХАТАУЕЙ, ПРИНЦЕСАТА БЕЗ ФИЛТЪР

Именно двете холивудски легенди (всяка по своя собствен начин) са звездите в новата кампания на луксозната марка и първият им общ ангажимент е специален късометражен филм, озаглавен "Unexpected Wonders". Произведението на изкуството, защото заслужава да го наречем така, е режисирано от Паоло Сорентино, а снимките му се случват в изящен римски дворец.

Докато двете водят наратива и предизвикват зрителите да "търсят радост и красота в най-изненадващите места", намекват за новото начало и че всичко е възможно, виждаме Хатауей с парчета от емблематичната колекция Serpenti, придружени от часовници и бижута Divas, докато Зендея е изцяло обсипана с изяществото B.ZERO1 и BB.

Всякакви други уточнения са напълно излишни, просто изгледайте видеото. И после пак. И после пак.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA