Риана с първата си публична изява след раждането

Певицата се появи в Лондон, за да подкрепи любимия си A$AP Rocky, който участва на фестивала Wireless

06 юли 2022

От раждането на детето им на 13 май, Риана главно стои в дома си в Лос Анджелис, но явно се е почувствала готова да се появи на първото си светско събитие.

Фестивалът се провежда във футболния клуб „Кристъл Палас", а Риана се появи, придружавана от охрана. Феновете й се шокираха да я видят. Тя, както винаги беше отлично съчетала аутфита си. Визията включваше пухен бомбър Prada с детайли от пера около китките и качулката.

kdkedkekek

Някои фенове обаче имаха късмета да видят поп дивата преди началото на фестивала. Заедно с A$AP Rocky, тя посети местна бръснарница, където рапърът се подстрига преди представлението.

„Риана се справя добре. Те са много развълнувани да станат родители. Риана вече е прекрасна майка", казва близък на двойката.

;slslls

Това е първото дете и на Риана, и на A$AP Rocky и двамата се срещат от около две години и нямат брак. Слуховете за любовта между двамата се появиха за първи път през 2020, но звездите официално потвърдиха връзката си едва година по-късно. Новината, че ще стават родители обявиха чрез фотосесия в началото на февруари, като Риана беше облечена в ярко розово сако и бижута по корема.

nnnmmm

През следващите месеци тя спечели признания за своето изобретателно и секси облекло за бременни.

лвлв

Докато беше бременна, всички полудяха по тоалетите й, а тя самата каза: „Модата е едно от любимите ми неща и знаете ли ... ние се противопоставяме на това какво изобщо означава да си бременна. Понякога може да се чувствате некомфортно, но си облечете рокля и се и се преструвайте".

;;;в;ф

„Точно сега, когато съм бременна, някои дни просто се чувствам като „Уф, просто искам да лежа тук на този диван цял ден", обясни тя. "Но когато сложиш малко грим и малко червило, ти се трансформираш."

лслвсл

Малко преди раждането на сина им в интернет гръмнаха слухове, че A$AP Роки е изневерил на Риана с нейната приятелка, дизайнерката Амина Муади, поради което двойката уж се е разделила. По-късно обаче Муади отрече тези върдения, а Риана и A$AP Rocky многократно дадоха да се разбере, че все още са заедно.

lala

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA