Гласуването за THE #AWARDS 2022 започна

Не пропускайте да подкрепите своите фаворити на contentcreators.graziaonline.bg още сега!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 септември 2022

След като миналата година креативните сили зад Attica EVA и United Partners обединиха сили, за да организират първите у нас награди за създатели на дигитално съдържание, THE #AWARDS се завръща с гръм, трясък и готовност отново да отличим най-горещите имена зад единиците и нулите.

Жури от изявени професионалисти в света на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса ще оценява всички номинирани, а публиката също има възможност да се включи в избора чрез онлайн вот на contentcreators.graziaonline.bg. Може да подкрепите своите фаворити до..., а големите фаворити ще станат ясни на 29 септември. Гласувайте сега!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОИ БЯХА ГОЛЕМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА НАГРАДИТЕ?

THE #AWARDS

Категория BEAUTY, Powered by Bellebox, традиционно събира имената на креативните визионери, които създават истински шедьоври по своите лица, но и по тези на почитателите и последователите си. Тази година номинации в нея получават Адриан Бютиджи, Анастасия Захарова, Гергана Пащрапанска и Росина Георгиева.

THE #AWARDS

Ася Зарева, Мартина Сергиева, Наталия Досева и Филипа Михайлова са IT момичетата в категория BREAKTHROUGH OF THE YEAR, Powered by Teilor. Неподправената естетика на всяка от тях кара броят на почитателите им онлайн да расте, а коя ще прибере вкъщи престижната статуетка за "дебют" - тепърва предстои да разберем.

THE #AWARDS

Когато си избрал светлината на прожекторите за свой естествен хабитат, присъствието в социалните мрежи е неразделна част от работата ти. Попитайте Весела Бабинова, Папи Ханс, Николета Лозанова и Евелин Костова - номинираните в категория CELEBRITY, които могат да се похвалят с успешна кариера, но и с хиляди почитатели в интернет пространството.

THE #AWARDS

Отваряйки Instagram, искаме да виждаме повече постове, които носят Fashion Week вибрации и поне толкова стилно вдъхновение, колкото откриваме в акаунтите на Борислава Секова, Даниела Йорданова, Елица Бехар-Михайлов и Йордан Петков. Тазгодишната надпревара в категория FASHION със сигурност ще бъде оспорвана.

THE #AWARDS

Четирите супер вдъхновяващи дами в категория FOOD, Powered by Domaine Boyar, винаги имат идея за нещо ново, различно и адски вкусно, което да пробваме в кухнята. Те са Вероника Георгиева, Даниела Ламбова, Жанина Митанкина и Люси Евтимова и вече очакват вашия глас на contentcreators.graziaonline.bg.

THE #AWARDS

Понеже не само работата, но и вътрешният ни свят се занимава с различните представи за LIFESTYLE, смеем да твърдим, че номинираните тук са вдъхновяващи. Без значение дали обожавате хумора на Мила Михова, безпогрешната естетика на Звезделина Цолова, семейната идилия в профила на Наум Шопов или вълнуващата гледна точка на Евгения Джаферович.

THE #AWARDS

Знаем добре, че майките са водеща сила в интернет пространството и някои от най-верните последователи са именно в техните акаунти. Когато говорим за тези на Милена от My Box of Beauty, Ивелина от Frichic, Ипек Иванова и Радостина Гайдарова, твърдението със сигурност не звучи изненадващо. Затова и присъствието им в категория MAMA е повече от логично.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕКСКЛУЗИВЕН ПОГЛЕД КЪМ THE #AWARDS 2021

THE #AWARDS

Не питаме дали обичате да слушате, защото ако отговорът е "ДА", със сигурност ще оцените фаворитите в PODCAST. Там може да подарите гласа си на Изабел Овчарова и "Easy Talks with Izi", "Комеди Клуб Подкаст", "Най-великия Подкаст" с автор Любо Жечев или "Свободно падане" на Лили Гелева. А след това ги чуйте.

THE #AWARDS

Категория #SHERO, Powered by Answear Lab, представя четири вдъхновяващи дами - всяка от тях, решила да посвети времето си на кауза и на това да бъде добрият пример, от който имаме нужда. Те са Ивелина Чоева, Силвена Христова, Елисавета Белобрадова и Биляна Савова. Изберете своя фаворит!

THE #AWARDS

Заговоряйки за добрия пример, номинираните в категория SOCIETY продължават тази линия. Сред имената в нея ще откриете Гери Турийска, Крис Захариев и Крис Макаров, Лазар Радков и Никола Рахнев, които на пръв поглед нямат общо помежду си, но всъщност променят света (и разбиранията за него) стъпка по стъпка.

THE #AWARDS

Спокойно можем да се обзаложим, че ги следвате в TIKTOK или скоро предстои да го направите. Те са Прея, Еляса, Денислав Димчев и Сандев и Стела - имат стотици хиляди последователи, милиони харесвания и винаги нещо, което да разкажат или с което да ни разсмеят. Затова и са тазгодишните фаворити в едноименната категория.

THE #AWARDS

За категория YOUTUBE обяснението е просто, кратко и ясно. Това са хората, които ни допускат толкова близо в личния си свят, че бързо се превръщат в наши добри приятели, а ние - в техни абонати. Това са Антоанет Попова - Янг, Йоана Колева - Йоко, Мъци и Галя Симеонова. За кого ще гласувате вие?

THE #AWARDS 2022 се осъществява с любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Answear, Bellebox, Teilor, Talent Media, Domaine Boyar, Glowy Secrets, Roku Gin и Matti-d.

Ексклузивен медиен партньор на събитието е bTV, а всички интересни подробности около церемонията може да следите в Instagram на @thehashtagawards_bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA