Седмицата на модата в Ню Йорк беше нежност, нежност и още нежност

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 септември 2022

Дойде времето на Седмицата на модата в Ню Йорк, която представя с какво ще ни вдъхновят модните дизайнери през пролетта на 2023г. Ние разбира се, няма да отричаме и ще признаем, че тотално попаднахме в капана на нежността носещ се по време на шоуто.

Подът беше покрит с бежов плюш, а стените, облицовани със сребристи завеси.

Дрехите бяха едни от най-топлите и забавни досега. Fendi честваше 25-атата си годишнина на известната отново напоследък "Baguette" чанта. Последната част от шоуто беше съвместна работа с Марк Джейкъбс, включваща неговото голямо характерно лого, преплитащо се с това на Fendi върху редица големи халати, палта и панталони.

По всичко личи, че контрастът от полка точки, райета, кристали и букле стига до широки шапки, карго поли и панталони и прозрачни блузи с прозрачна чанта, разбира се. Цветовете отното варира от ангелско бяло до наситено шокиращо лайм зелено.

За да не пазим цялата прелест за себе си, ви показваме най-интересните моменти с които да ви пренесем на модния подиум през 2023 г. 

Атмосферата на партито беше пълна със супермодели като Кристи Търлингтън, Амбър Валета, Кейт Мос и Шалом Харлоу, ръка за ръка до вечните почитателки на модата Сара Джесика Паркър седнала рамо до рамо до Ким Кардашиян. А Линда Еванджелиста беше посрещната с пореден бис на сцената.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA