#AWARDS: Големите победители тази година

На бляскава церемония за втора поредна година бяха отличени най-добрите създатели на дигитално съдържание.

Димитрина Иванова
Димитрина Иванова 30 септември 2022

След огромния успех на първото издание на #AWARDS миналата година, екипите на Attica EVA и United Partners отново обединиха сили, за да отличат най-добрите създатели на дигитално съдържание в България. В 12 отделни категории се надпреварваха общо 48 интернет звезди, които знаят много добре как да задържат вниманието на аудиторията си, да я вдъхновяват всеки ден и да трупат нови и нови последователи в социалните си мрежи.

THE #AWARDS

THE #AWARDS

С нелеката задача да отличи победителите се зае професионално жури в лицето на Мария Гергова-Бенгтсон, основател и собственик на United Partners, Невена Дякова, главен редактор на списание GRAZIA, Марин Агандеров, основател на най-голямата инфлуенсър маркетинг агенция Talent Media, един от най-добрите фризьори у нас Георги Петков, както и любимото ни артистично дуо Слав и Хубен. Но думата, разбира се, бе дадена и на публиката, която можеше да гласува онлайн за фаворитите си.

THE #AWARDS

Своите статуетки дигиталните отличници на 2022 година получиха по време на бляскавата церемония в City Stage, водещи на която бяха музикалната фурия Прея и актьорът Даниел Пеев-Дънди. Двамата се оказаха невероятен тандем и се погрижиха доброто настроение, смеха и емоциите да не стихват нито за миг през цялата вечер.

THE #AWARDS

И тази година също нямаше как да не минем без новите попълнения в дигиталната среда, като за BREAKTHROUGH OF THE YEAR бе определена изящната Филипа Михайлова, която прави Instagram фийда ни по-красив и цветен. Да ѝ даде статуетката на сцената се качи Теменужка Гарабедова, Area Manager на Teilor.

THE #AWARDS

В категорията BEAUTY надпреварата спечели Росина Георгиева, която можем да определим като талантлив гримьор, на който са се доверявали редица знаменитости, но и като beauty гуру, от който винаги можем да получим ценен съвет за визията си. Статуетката ѝ бе връчена от Стоян Добрев, основател и изпълнителен директор на Bellebox.

THE #AWARDS

Награда за PODCAST бе спечелена от Комеди Клуб Подкаст. Онлайн мястото, което ни дава онази доза смях, от която имаме нужда в динамичното си ежедневие, независимо къде ни заварва то. Представител на екипа получи приза си лично от изключително чаровната Карин Околие, едно от новите лица на bTV Media Group, които и тази година бяха основният медиен партньор на #AWARDS.

THE #AWARDS

Победителят, който си спечели статуетка в категорията YOUTUBE, бе обявен от Любо Жечев, който миналата година бе призьорът в категорията MEN ZONE. Отличената Антоанет Попова-Янг обаче не успя да присъства на церемонията, но затова пък поздрави публиката със специално видео, в което благодари за наградата си.

THE #AWARDS

Призът в категорията FOOD отиде в ръцете на Люси Евтимова, която определя блога си като  дневник на кулинарни пътешествия, преминаващи през душата, копнежите и въображението, което всеки от нас носи в себе си. Да ѝ връчи наградата на сцената се качи Елина Спасова, директор маркетинг и комуникации на Домейн Бояр, която сподели, че и виното, и храната се правят най-вече със страст и изненада победителката с лимитирана серия вина. "Бъдете добри и всичко друго ще се нареди", пък заяви самата Люси, получавайки отличието си.

THE #AWARDS

Радостина Гайдарова, която не спира да споделя истински, забавни и нефилтрирани истории за родителството, грабна статуетката в категорията MAMA, която пък ѝ бе връчена от миналогодишната победителка Цвета Евтимов.

THE #AWARDS

В категорията SOCIETY бяха отличени Крис Захариев и Крис Макаров, които не спират да ни изненадват с нови и различни проекти, последният от които е техният бранд "Храбър", а статуетката си момчетата получиха от Десислава Боянова и Богомил Атанасов от United Partners.

THE #AWARDS

Двете сестри Сузи и Рени, които познават усещането да се качиш на сцената като победител и то в категорията TIK-TOK, този път се появиха под светлините на прожекторите, за да обявят тазгодишния отличник, а именно Прея. "TikTok ме спаси от лошото настроение по време на пандемията", сподели певицата, която е истински пожар не само в музиката, но и в социалните мрежи. И тя го показа за пореден път, като не пропусна да поздрави гостите на събитието със свое изпълнение.

Гери Турийска пък връчи статуетката на победителя в категорията FASHION - Йордан Петков. Напълно заслужено, защото той знае как да представя най-новите тенденции през личния си стил и собствения си бранд KITCH – едно свежо присъствие на родната модна сцена.

THE #AWARDS

За да бъде музикалната част на вечерта още по-вълнуваща, на сцената на City Stage се качи и певицата Петя Данкова, която за пореден път ни плени с гласа си.

В изключително оспорваната битка в категорията CELEBRITY  триумфира актрисата Весела Бабинова, която тази година ни показа своята комедийна страна в сериала на bTV - "Мен не ме мислете". Наградата бе връчена от фризьора Георги Петков, но за съжаление, Весела беше възпрепятствана и не успя да я получи лично.

THE #AWARDS

В категорията LIFESTYLE отличена бе колоритната оперна певица, автор и инфлуенсър Мила Михова, която умее много добре да борави с думите и на сцената тя заяви, че именно те остават и са важните. Тя получи наградата си от Владимир Николов, Head of sales and marketing в Максиъм България, като си тръгна и с още една специална изненада – ваучер за вечеря в японски ресторант, осигурен от ROKU gin.

THE #AWARDS

И защото всички имаме нужда от поне една вдъхновяваща жена в живота си, посветена на своята кауза, категорията #SHERO отличи Елисавета Белобрадова, която не спира да бъде добрия пример в общественото и онлайн пространството. Наградата си тя получи от Ирина Лазова,  Country manager на Answear Bulgaria.

THE #AWARDS

Специална изненада от Purina имаше и за един космат и много сладък инфлеунсър, а именно котаракът Румен. Всички отличени на #AWARDS получиха комплименти от марката Answear Lab, актуалната за този месец кутия BelleBox, Pure Pink Розе от Домейн Бояр, Glowy Secrets за сияйна кожа, японски крафт джин ROKU и нещо специално от "Гласът на България" от bTV.

THE #AWARDS

THE #AWARDS

THE #AWARDS

THE #AWARDS

За гостите също не липсваха подаръци, а те бяха подсигурени от Teilor и Glowy Secrets.

Церемонията, за която дълго ще се говори тази есен, нямаше как да се осъществи без любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Answear, TeilorBellebox, Talent Media, Domaine Boyar, Glowy Secrets и Roku Gin.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA