Зоуи Кравиц преосмисля решенията в живота си

Звездата от "Големите малки лъжи" гледа по съвсем различен начин на татуировките и действията си, след като навършва 30.

18 ноември 2022

Зоуи Кравиц е решила да премахне десетки татуировки, след като е навършила 30.

В ново интервю за декемврийския брой на GQ, звездата от "Батман" разкрива, че е преосмислила много от решенията, които е взела, докато е била по-млада, включително голямата колекция от надписи и рисунки по тялото си.

ьдфг

"Просто сега си казвам: "Нямам нужда от това върху тялото си", допълва тя, уточнявайки, че е изгубила общия им брой към момента, но не е пропуснала възможността да премахне избледняваща звезда от средния си пръст.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОУИ КРАВИЦ ОТКРОВЕНО ЗА СЕМЕЙСТВОТО И БРАКА

"Има нещо романтично и вълнуващо в това да си възрастен. Сега оставам вкъщи и готвя. Пека хляб", казва още Кравиц. "Правиш това няколко години, свикваш с него и осъзнаваш, че има още много живот пред теб. Наскоро се научих да мисля за това коя съм и какво искам."

сдфг

Въпреки че е премахнала някои от рисунките, дъщерята на Лени Кравиц призна, че е добавила други и не мисли да спира с тях. "Смятам да си правя още татуировки. Веднъж попаднал ли си в това изкуство, трудно е да спреш", довършва тя.

Всъщност още в интервю от 2018 г. Жената-котка коментира татуировките като "дълбок начин да украсиш себе си и смятам, че са красиви. Дори и да си направиш лоша татуировка, все едно... това е етапа, в който си бил тогава."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA