Кендал Дженър и Девин Букър сложиха край на връзката си

Не, не се бъркате. Двойката наистина се разделя за втори път.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 ноември 2022

Кендъл Дженър и Девин Букър отново са се разделили.

Източници, близки до супермодела и баскетболиста, потвърдиха, че двамата са прекратили взаимоотношенията си поради натоварени и несъвместими графици.

"И двамата имат невероятно натоварени графици в момента, и решиха да ги превърнат в приоритет", коментират запознати пред Peoplе.

"Чувстват много любов и уважение един към друг и си желаят само най-доброто", довършват те, уточнявайки, че решението е взаимно, но двамата все още планират да поддържат връзка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕНДАЛ ДЖЕНЪР Е МНОГО БОГАТА, НО НЕ ЗАРАДИ КАРИЕРАТА СИ НА МОДЕЛ

Още през юни се появиха сведения, че Кендал и Девин са сложили край на връзката си, след като са се върнали у дома от пътуване до Италия, където Кортни Кардашиян се омъжи за Травис Баркър. 

По това време техни приятели коментираха, че макар да са прекарали "наистина добре", след ваканцията са започнали да чувстват как "животите им не са синхронизирани и начините им на мислене всъщност са много различни".

Едва месец, след като обявиха първата си раздяла през юни, Дженър ясно заяви, че отново е в компанията на играча на NBA, публикувайки снимка с тениска на отбора.

Изглежда, че сега чакаме същите знаци, защото очевидно "може и да пробват отново, надявайки се да успеят". Но към момента са разделени.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA