Кейт Хъдсън отвърна на удара от Дейн Кук

Двамата участваха в "Гаджето на най-добрия ми приятел" от 2008 г

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 06 януари 2023

Кейт Хъдсън отговори по забавен начин на Дейн Кук, 8 години след като той я нарече "най-лошата си екранна целувка".

Актрисата от "The Glass Onion: A Knives Out Mystery" се подложи на теста с детектор на лъжата на Vanity Fair, където разкри коя е най-добрата ѝ екранна целувка.

„О, не... не. Отменям!", каза 43-годишната Хъдсън през смях, след като направи физиономия, когато ѝ беше показана снимка на Кук, с когото си партнират в "Гаджето на най-добрия ми приятел" от 2008 г.

Нейният отговор идва осем години след като 50-годишният актьор я нарече "най-лошата си екранна целувка" в интервю. „Мисля, че тя нарочно яде лук преди нашата сцена", каза комикът тогава. „Трябваше да я изгоря цялата!"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY" E ТОТАЛЕН ХИТ

По време на детектора, на който се подложи заедно с колежката си от "Вади ножовете 2" Джанел Моне, Кейт сподели мнение и за другите си екранни целувки, включително и с колегата ѝ Матю Макконъхи в "Как да разкараш гаджето си за 10 дни" и Били Крудъп в "Почти известни".

„Мисля, че Били се целува по-нежно", каза тя, когато беше помолена да сравни целувките с двамата. „Не бих казала по-добре. Просто по-нежно. Това е по-сложна версия на целувка."

дфгхйк

„На Били целувката е като на театър, а на Матю е като на бик, разбирате ли какво имам предвид?" – пошегува се актрисата.

Най-добрата ѝ екранна целувка обаче, според нея и, която "побеждава всички" е тази с Лив Тайлър, с която са близки приятелки от детството. Двете участват в "Д-р Т. и жените" от 2000 г.

„До ден днешен си казваме: „Защо не направихме повече за нашите любовни отношения?", каза тя на Моне. „Тя има най-меките устни от всички. О, Боже мой, тези устни, тези устни на Тайлър."

zsxdrftgyh

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ ХЪДСЪН ПОДГОТВЯ ПЪРВИЯ СИ МУЗИКАЛЕН АЛБУМ

Въпреки че Матю не е любимият ѝ партньор за целувки, актрисата сподели наскоро, че категорично е искала той да влезе в ролята на нейна екранна половинка в „Как да разкараш гаджето си за 10 дни" от 2003 г. , защото са имали „енергия заедно".

„Аз съм като мажоретка за актьорите в нашата индустрия, умея да се напасвам, но за романтичните филми се нуждаете от човек, с който да имате химия", каза тя.

Актрисата, съосновател на Fabletics и майка на три деца отбеляза: „И двамата имаме състезателен дух и двамата сме супер атлетични. Харесва ни да се натискаме и просто обичам ангажираността на Матю с всичко. Той е супер съсредоточен."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA