Жизел Бюндхен съжалява за силикона в гърдите си

Въпреки перфектното си тяло, бившата съпруга на Том Брейди никога не е харесвала бюста си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 януари 2023

Жизел Бюндхен разкрива, че през 2015 г. тайно е уголемила гърдите си, но веднага е съжалила.

Тя стана известна през 1997 г., когато се появи топлес в шоуто на Alexander McQueen. Бюндхен всъщност влезе в модната индустрия като "циците от Бразилия" и веднага спечели рекорден договор от $25 милиона за Victoria's Secret.

"Винаги са ме хвалили за тялото ми и имах чувството, че хората имат очаквания от мен, които не мога да изпълня вече", казва 38-годишната Жизел. "Чувствах се много уязвима, защото можех да тренирам, можех да се храня здравословно, но не можех да променя факта, че и двете ми деца се радват на лявата ми гърда повече от дясната. Всичко, което исках беше и двете да са еднакви и хората да спрат да ги коментират."

В мемоарите си "Lessons: My Path to a Meaningful Life", написани в стила на дневник, известният супермодел разкрива, че през 2015 г. дискретно е легнала под ножа за уголемяване на бюста – решение, за което казва, че веднага е съжалила.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН ИЗБЯГА В БРАЗИЛИЯ С ДЕЦАТА

„Когато се събудих си казах: „Какво направих?" Имах чувството, че живея в тяло, което не познавам", казва тя. „Затова първата година носех широки дрехи, защото се чувствах неудобно."

Бюндхен казва, че нейният съпруг, куотърбекът Том Брейди е бил и нейната подкрепа тогава.

„Той просто каза: „Обичам те, независимо от всичко" и че изглеждам красива", сподели тя. „Това определено беше още един урок: "Това, което не те убива, те прави по-силен". Но ми се иска да бях научила това по различен начин."

В нейните откровени мемоари Жизел разказва и за борбата с паническите атаки и мислите за самоубийство, както и за стреса от брака и майчинството.

„Нещата може да изглеждат идеални отвън, но нямате представа какво всъщност се случва", казва майката на две деца. „Чувствах, че може би е време да споделя някои от моите уязвимости и това ме накара да осъзная, че всичко, което съм преживяла, никога няма да променя, защото съм това, което съм, именно заради тези преживявания".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA