Майли Сайръс наистина цъфти във видеото към "Flowers"

Песента е част от предстоящия ѝ албум "Endless Summer Vacation", в който певицата възхвалява Лос Анджелис.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 14 януари 2023

Майли Сайръс представи официалното музикално видео към новия си сингъл "Flowers".

Той ще е и първото попадение в траклиста на нейния дългоочакван осми студиен албум "Endless Summer Vacation", който излиза на 10 март.

Неотдавна певицата сподели, че албумът е любовно писмо към Лос Анджелис, а във "Flowers" тя пее за "светлата" страна на края на една връзка, която включва способността да обичаш себе си на първо място.

Във видеото, режисирано от Джейкъб Биксенман, Майли е облечена в златна изрязана рокля. Докато пее за смелостта след разбитото сърце, тя се съблича по черно бельо и се наслаждава на собствената си компания, плувайки в басейн.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВА ГОДИНА, НОВА МАЙЛИ САЙРЪС

След като взима душ, изпълнителката на "Wrecking Ball" облича черен костюм и високи обувки, и започва да танцува. Видеото завършва с кадър на Сайръс, в който е седнала на покрив, гледайки в камерата, с прожектори насочени към нея.

жбгхн

Сайръс обяви новия си албум по време на новогодишното парти, което организира заедно с Доли Партън.

Слуховете за новата ѝ музика започнаха да циркулират още през ноември, след като изпълнителката на "Wrecking Ball" се събра отново в студиото с музикалния продуцент Mike WiLL Made-it , с когото работи по четвъртия си студиен албум "Bangerz" през 2013 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA