Аштън Къчър и Рийз Уидърспуун ни подаряват романтична комедия за Свети Валентин

"Това е любовно писмо до всички самотни майки", казва звездата от "Професия блондинка" за новия си проект.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 януари 2023

Рийз Уидърспуун и Аштън Къчър играят най-добри приятели, които разменят животите си, в "Your Place Or Mine".

Предстоящият филм на Netflix поставя под прожекторите двете звезди в ролите на бивши любовници, превърнали се в най-добри приятели - Деби и Питър. Само че тя е в Лос Анджелис със строг график, докато се грижи за сина си като самотна майка, а той е в Ню Йорк с ежедневие, което непрекъснато се променя.

Двамата решават да разменят животите си за седмица, като всеки остава в дома на другия, за да провери дали "това, което си мисли, че иска, е това, от което наистина се нуждае".

"Your Place or Mine" е написан и режисиран от Алайн Брош Макена, която е сценарист и на "Дяволът носи Прада" и "27 рокли". Актьорският състав включва още Джеси Уилямс, Зоуи Чао, Уесли Кимел, Грифин Матюс, Шири Епълби, Вела Ловел, Тиг Нотаро и Стив Зан.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТАЙНАТА НА УСПЕШНИЯ БРАК НА МИЛА КУНИС И АШТЪН КЪЧЪР

Още през декември 44-годишният Къчър заяви, че да участва във филма е било "лесно" решение, тъй като "най-накрая е получил възможността" да си сътрудничи с Уидърспуун и Макена – "две жени, с които исках да работя от години."

ййййййй

"Просто се забавлявахме", добави той. "Мога да говоря с Рийз за всичко - актьорство, бизнес, деца, медии, футбол. Тя винаги е в играта."

Уидърспуун каза, че „най-интересната част" от проекта е неговият сценарий и описа филма като „любовно писмо до самотните майки по целия свят". 

"Когато прочетох ролята, веднага почувствах, че Деби е стара приятелка, която съм познавала преди. Аз също се чувствам уязвима заради това, че остарявам. Става въпрос за смелостта да мечтаем, а не да играем винаги на сигурно, за да не бъдем наранени", казва самата тя, допълвайки, че филмът е "любовно писмо до самотните майки по целия свят".

Премиерата e на 10 февруари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA