Любимият ни "Малкълм" може да се завърне с филм

За съжаление, най-вероятно би се случил без самия Малкълм.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 януари 2023

Брайън Кранстън казва, че ще е забавно да видим нови епизоди на "Малкълм".

Номинираният за "Оскар" актьор уточни, че със сигурност "би бил отворен" за евентуално продължение, при това само седмица, след като екранният му син Франки Мюниц се пошегува, че точно Кранстън ще ръководи потенциалния проект.

малкълм

"Имахме няколко разговора за тази възможност. Говорихме да направим филм за Малкълм. Със сигурност бих бил отворен, ако разполагаме с наистина добра идея. Би било интересно да проучим какво се е случило с това семейство 20 години по-късно", продължава той. "Не мога да повярвам, че мина толкова време, но би било забавно да се направи."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙКЪБ ЕЛОРДИ ЛИ Е СЛЕДВАЩИЯТ СУПЕРМЕН?

Актьорът участва в "Малкълм" през целите 7 сезона от 2000 г. до 2006 г. като Хал, непохватният съпруг на Луис (Джейн Кашмарек) и баща на четири буйни момчета: Франсис (Кристофър Мастерсън), Рийз (Джъстин Бърфийлд), Малкълм (Мюниц) и Дюи (Ерик Пер Съливан).

Преди време 37-годишният Мюниц заяви, че "ще откаже 100 %" да се върне в проекта, отбелязвайки: "Кранстън се зае с писането на сценария и задвижването на всичко. Така че може да има нещо."

Малкълм

"Когато участвах в „Малкълм" бях толкова развълнуван, че работя по сериал. Но малко след това напуснах този бизнес. Започнах да правя други неща, състезавах се с коли. Присъединих се към група. Бях на турнета", продължава той. "Мога да размишлявам и да погледна назад, за да бъда благодарен за опита."

Наскоро се роди и първото му дете - синът Мауз, който отглежда със съпругата си Пейдж Прайс.

"Искам той да порасне, виждайки ме как вървя към мечтите си и работя упорито за нещо, което страстно желая. Единственият свят, в който все още имам недовършена работа, е светът на състезанията", казва екранният Малкълм. "Така че ще отида да се състезавам."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA