Шайлийн Уудли говори за раздялата с годеника си

Звездата от "Големите малки лъжи" споделя, че това е един от най-тъмните и трудни периоди в живота ѝ.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 януари 2023

Шайлийн Удли нарича раздялата с Арън Роджърс "най-мрачния и най-трудния" период в живота си.

Звездата от "Големите малки лъжи" сподели подробности за раздялата си с куотърбека на NFL в януарския брой на списание Porter и разкрива как в крайна сметка се е преборила с тъгата чрез работата си по предстоящия сериал "Three Women".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВНИМАНИЕ, ТОВА СА НАЙ-ДЪЛГООЧАКВАНИТЕ ФИЛМИ НА 2023 Г.

"Беше зима в Ню Йорк и личният ми живот беше толкова скапан, така че се чувствах ужасно в продължение на осем месеца", признава тя. "Бях толкова благодарна, че поне можех да ходя на работа, да плача и да преработвам емоциите си чрез моята героиня."

Оказва се, че именно ролята е помогнала на Шайлийн да се изрязава по-добре емоционално.

"Намерих много утеха и се вдъхнових. Сега съм малко по-наясно с емоциите си и съм готова да ги споделям малко повече. Всъщност все още работя върху това", продължава актрисата. "Трудно е, ако не сте отгледани по този начин, но сякаш почувствах, че съм намерила решение чрез героинята ми да съм истинско емоционално създание."

Шайлийн уудли

Удли и Роджърс започнаха връзката си през юли 2020 г. и се сгодиха в началото на февруари 2021 г. Въпреки това, през април 2022 г. обявиха, че са отменили годежа си.

"Честно казано, никога не съм се впечатлявала, че милиони хора по света виждат всичко. Наблюдавах мненията на хората и желанието им да знаят за моя живот, за неговия живот и за нашия живот. Но този път се чувствах притисната, а преди ми беше забавно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA