Всичко, което Памела Андерсън разкри за живота си

От Джак Никълсън до "Спасители на плажа", актрисата говори открито в документалния филм и автобиографичната книга.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 03 февруари 2023

Документалният филм за живота на Памела Андерсън и придружаващата го книга "Love, Pamela" включват доста шокиращи случки, разказани от първо лице.

Самата Памела признава, че историята ѝ е много по-голяма, отколкото светът предполага. "Беше наистина диво приключение. Нека просто разкрием всичко и да видим какво ще се случи", а ние допълваме с най-големите моменти в следващите редове.

ПАМЕЛА АНДЕРСЪН

БАЩА Ѝ Е УБИЛ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ

Докато Андерсън все още е малко момиче, котката им ражда две малки котенца, които тя прибира у дома - против волята на баща си. Влизайки вкъщи няколко часа по-късно, разбира, че в изблик на ярост баща ѝ ги е напъхал в торба и удавил в океана.

"Почувствах, че сякаш умирам онази нощ", пише звездата в мемоарите си.

ПОЗИРАНЕТО ЗА PLAYBOY Е БИЛО ОСВОБОЖДАВАЩО

"Сякаш ме бяха програмирали да вярвам, че не съм толкова добра, колкото другите", разказва Памела за първата си корица през 1989 г. Тогава е само на 22. "Защо си помислих, че е толкова лошо да бъда самоосъзната или секси?"

Тя споделя, че е имала "нужда да си върне силата като сексуално същество, като жена" и така е била на корицата на списанието общо 14 пъти. "Спомням си, че гледах снимките и си мислех, че все още не ги харесвам, но са добре. После преобърнах сценария."

ТОМИ СРЕЩА ПАМЕЛА

След като срещнала Томи Лий в бар навръх Нова година през 1994 г., той я проследил на следващата сутрин до хотела ѝ, а тя му казала: "Искам 24 часа с теб, след което никога повече не искам да те виждам." Лий, от своя страна, започнал да пее: "Моята муза е толкова голяма. Тя е наистина голяма".

ДЖАК НИКЪЛСЪН ПРАВИ ТРОЙКА

Актрисата си спомня едно конкретно посещение в дома на Хю Хефнър, когато е влязла в банята и е заварила Никълсън да "прави тройка".

"До г-н Никълсън имаше две красиви жени", разказва тя. "Всички се кикотеха и се целуваха до стената, докато бяха залепени един за друг. Минах, за да използвам огледалото и се наведох над мивката, за да оправя гланца си за устни."

"Опитвах се да не гледам, но не можах да се сдържа и погледите ни се срещнаха в отражението на огледалото. Предполагам, че това го доведе до финалната права, защото той издаде онзи звук, усмихна се и каза: "Благодаря, скъпа".

ВИЖДАЛА Е ГОЛИЯТ ТИМ АЛЪН

През 1991 г. комикът Тим Алън я поканил на снимачната площадка на "Home Improvement", след като тя получава малка роля в сериала. Според нея, "той е бил облечен с халат, а отдолу чисто гол".

"Каза, че е справедливо, защото ме е виждал гола по списания", а когато People попитаха Алън за коментар, той отрече твърдението. "Не, никога не се е случвало. Никога не бих направил такова нещо."

"Тим е комик, негова работа е да прекрачи границата. Сигурна съм, че не е имал лоши намерения. Тогава времената бяха други. Едва ли сега някой би опитал това", уточнява блондинката по-късно пред Variety.

РЕВНОСТТА НА КИД РОК

Памела се запознава с Кид Рок на концерт през 2001 г. и въпреки че са били щастливи заедно, той е ревнувал от Томи Лий.

И така, докато двамата не посещават прожекция на "Борат", без Рок да знае, че нейният секс запис се споменава във филма. Когато разбира, той нарича Андерсън "к**ва и още по-лоши неща", и си тръгва. Малко след това се разделят.

fgh

ИНТЕРЕСНИТЕ КОЛЕДНИ ИГРАЧКИ

Звездата от "Спасители на плажа" се запознава с покер играча Рик Саломон, след като той я е преследвал дълго време. Накрая тя се съгласява да се оженят. 

Само че няколко месеца по-късно асистентът ѝ открива крек, закачен като играчка на коледната елха. В продукцията за Netflix Памела казва, че и Саломон и "до ден днешен отрича и казва, че е бил на някой друг". "Пушех в продължение на 25 години, но лулата 1000% не беше моя."

pamela

БЕЗПЛАТНО ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ "СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖА"

Екранната Си Джей Паркър в сериала, дебютирал през 1989 г., споделя, че продуцентите на филма от 2017 г. непрекъснато са ѝ звъняли за участие в проекта.

"Беше ужасно. Казаха, че искат да вляза във филма и това да бъде като услуга. Казах, че правя услуги на животни, не на Paramount. Имаше такъв силен тормоз от тяхна страна. Искаха да го направя безплатно, като почит към оригиналния сериал или нещо подобно."

В крайна сметка Пам се появява в последните минути от лентата, но без никакви реплики.

ЖИВОТЪТ Ѝ СЕГА

Сега Памела живее на остров Ванкувър, чете любимите си автори, приготвя веганска храна и ремонтира дългогодишния дом на баба си и дядо си. Там написва и мемоарите си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA